daian-krouger-piter-otoul

Νταϊάν Κρούγκερ: Ο Πίτερ Ο’Τουλ ήταν μονίμως μεθυσμένος

Η 39χρονη ηθοποιός σε συνέντευξή της για το Buzfeed δήλωσε πως η συνεργασία με έναν συγκεκριμένο ηθοποιό ήταν ιδιαίτερα δύσκολη.«Ξέρεις ποιος δεν ήταν ευχάριστος; Ο Πίτερ Ο’Τουλ» δήλωσε. Μάλιστα η ηθοποιός προχώρησε σε αποκαλύψεις για τον ηθοποιό – που πέθανε το 2013 σε ηλικία 81 ετών – λέγοντας πως ήταν μονίμως μεθυσμένος κατά την διάρκεια των γυρισμάτων για την ταινία «Τροία», όπου πρωταγωνιστούσαν ο Μπραντ Πιτ και ο Ορλάντο Μπλουμ.

Η Νταϊάν υποδύθηκε την Ωραία Ελένη ενώ ο Πίτερ Ο Τουλ τον Πρίαμο.

«Έχει πεθάνει, οπότε μπορώ να το πω. Δεν ήταν το πιο ευχάριστο άτομο. Ήταν πάντα μεθυσμένος». Και συνέχισε: «Ξέρεις, εγώ έπαιξα την Ωραία Ελένη κι αυτός ήταν ο Πίτερ Ο Τουλ, κι έπρεπε να βεβαιωθεί πως όλοι γνώριζαν ποιος ήταν ο Πίτερ Ο Τουλ».

«Μετά βίας ανέβαινε τις σκάλες. Το σκηνικό είχε περίπου 100 σκάλες και δεν μπορούσε να τις ανέβει. Όλοι μας σκεφτήκαμε πως θα πέθαινε εκεί. Ήταν πολύ μεγάλος και πολύ μεθυσμένος» δήλωσε η ηθοποιός.

Ο Ο Τουλ πέθανε μία δεκαετία αργότερα. Θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους ηθοποιούς όλων των εποχών κι έγινε παγκοσμίως γνωστός χάρη στην ταινία του 1962 «Ο Λόρενς της Αραβίας».

Πηγή: Daily Mail