ΕΙΔΗΣΕΙΣ
erotas-poutin

Νέος έρωτας ετών 23 για τον Βλαντιμίρ Πούτιν

Οργιάζουν οι φήμες για τη νέα ερωτική σύντροφο του Βλαντιμίρ Πούτιν, η οποία δηλώνει 23 ετών και πολλά υποσχόμενο μοντέλο, καθώς εκτός από πρώην φοιτήτρια δημοσιογραφίας, ήταν και φιναλίστ στο διαγωνισμό Μiss Ρωσία.

Ο λόγος για την Αλίσα Χάρτσεβα, η οποία μπήκε στο στόχαστρο των παπαράτσι από την στιγμή που αγόρασε σπίτι σε μία από τις πιο ακριβές συνοικίες της ρωσικής πρωτεύουσας.

Οι κακές γλώσσες της Μόσχας σημειώνουν με κακεντρέχεια ότι πίσω από την αγορά του πολυτελέστατου σπιτιού βρίσκεται ο ισχυρός άντρας της Ρωσίας, ο οποίος θέλησε με αυτόν τον τρόπο να αποδείξει τον έρωτά του προς την Αλίσα!

Η ίδια η Χάρτσεβα έχει εξομολογηθεί ότι αγόρασε το σπίτι από τον Γκριγκόρι Μπαέβσκι, προσωπικό φίλο του Πούτιν ο οποίος έχει και το παρατσούκλι «μεσίτης», αφού μέχρι τώρα έχει μεσολαβήσει για την αγορά σπιτιών της γιαγιάς και της αδελφής της Αλίνα Καμπάγιεβα, με την οποία φημολογείται ότι ο Πούτιν είχε σχέση για οκτώ χρόνια. Η Κατερίνα Τιχόνοβα, που για πολλούς είναι η μικρότερη κόρη του τσάρου της Ρωσίας, επίσης αγόρασε σπίτι με την μεσολάβηση του Μπαέβσκι.

Οι φήμες λένε ότι η Αλίσα τράβηξε την προσοχή και το βλέμμα του Βλαντιμίρ όταν έγινε Μις Απρίλιος σε ένα τολμηρό ημερολόγιο για τα 58α γενέθλια του Ρώσου προέδρου, πριν από πέντε χρόνια. Η ίδια πάντως είχε στείλει, το 2012, στα γενέθλια του Πούτιν, ένα γατάκι με ένα σημείωμα που έγραφε πως αυτό ήταν το καλύτερο δώρο για έναν πρόεδρο που τα έχει όλα.

poutin-erotas erotaspoutin

 

Πηγή: antenna.gr