ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νέες συλλήψεις για ναρκωτικά στην Κεντρική Μακεδονία – Σε ποιές περιοχές έκανε εκκαθάριση η ΕΛΑΣ;

Αρκετές ήταν οι συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο σε περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς οι κατά τόπους αστυνομικές δυνάμεις εντόπισαν τους συλληφθέντες να κατέχουν ναρκωτικά.

Αναλυτικά:

•             Συνελήφθησαν χθες τα ξημερώματα σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλλικράτειας, δύο νεαροί  ηλικίας 24 και 21 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε να κατέχουν ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 23,78 γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν.

•             Συνελήφθη χθες το πρωί σε περιοχή της Πέλλας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, ένας 52χρονος, καθώς σε έρευνα του σπιτιού του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3 συσκευασίες με μικροποσότητες κάνναβης και σπόροι κάνναβης βάρους 27 γραμμαρίων.

•             Συνελήφθη χθες το πρωί σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, ένας 32χρονος, διότι διαπιστώθηκε να κατέχει σε αγροικία του, ποσότητα κάνναβης βάρους 13,2 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.

•             Συνελήφθη χθες το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, ένας 38χρονος, διότι διαπιστώθηκε να κατέχει στο σπίτι του, μικροποσότητα κάνναβης και 10 ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν. Επιπλέον κατασχέθηκαν 3 συσκευασίες με 150 γραμμάρια καπνού και 20 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.