ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Και σήμερα εργασίες σε οδικούς άξονες της Θεσσαλονίκης – Δείτε σε ποια σημεία, πως θα γίνεται η κυκλοφορία των οχημάτων

Συνεχίζονται και σήμερα οι εργασίες συντήρησης σε οδικούς άξονες στο νόμο Θεσσαλονίκης. Δείτε παρακάτω αναλυτικά σε ποια σημεία γίνονται έργα και πως θα διεξάγεται η κίνηση των οχημάτων.

Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Νέας Μηχανιώνας

Εργασίες συντήρησης στην 27η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης-Νέας Μηχανιώνας θα πραγματοποιηθούν ως και σήμερα, Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017 από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Διευκρινίζεται ότι πραγματοποιούνται εργασίες καθαρισμού της νησίδας της 27ης Επαρχιακής Οδού και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας, στο τμήμα από τον κόμβο Ρυσίου έως την είσοδο της Περαίας, με αποκλεισμό της αριστερής και μέρους της μεσαίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών είναι 9:00 π.μ.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών

Στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών έως και την Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2017, θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω εργασίες συντήρησης (εργασίες διαγράμμισης), ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας από τον κόμβο Βούλγαρη έως τον κόμβο Ρυσίου ως εξής:

-σήμερα, Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017 θα γίνουν εργασίες διαγράμμισης από τον κόμβο του αεροδρομίου έως τον κόμβο Βούλγαρη.

Η ώρα έναρξης των παραπάνω εργασιών είναι στις 7.30 π.μ.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.