ΕΙΔΗΣΕΙΣ
PANIWNIOS PODOSFAIRO

«Μπλόκο» στον φάκελο του Πανιωνίου

Αρνητική είναι η εισήγηση του διευθυντή αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, Γιώργου Δημητρίου, στον φάκελο που κατέθεσε ο Πανιώνιος και έτσι η ομάδα της Νέας Σμύρνης κινδυνεύει να μην πάρει άδεια για τέταρτη σεζόν και ως εκ τούτου να χάσει στα… χαρτιά, αυτό που κέρδισε στο γήπεδο. Την συμμετοχή της στα πλέι οφ και φυσικά την έξοδό της στην Ευρώπη.

Σύμφωνα με την εισήγηση του Γιώργου Δημητρίου από το φάκελο, που κατέθεσαν οι «κυανέρυθροι», έλειπαν κάποιες υπογραφές πιστωτών.

Πάντως στον Πανιώνιο παραμένουν αισιόδοξοι πως η ομάδα θα καταφέρει να αδειοδοτηθεί, τονίζοντας μάλιστα ότι οι περισσότερες ελλείψεις έχουν ήδη καλυφθεί.

Η τελική απόφαση θα παρθεί από την επιτροπή αδειοδότησης της Ομοσπονδίας, ενώ εφόσον είναι ξανά αρνητικά τα δεδομένα, υπάρχει το δικαίωμα έφεσης.

Αντίθετα, ευχάριστα ήταν τα νέα για τον ΠΑΣ Γιάννινα ο οποίος μετά από τέσσερα χρόνια ανομβρίας παίρνει άδεια, όπως και ο Πλατανιάς, δύο ομάδες που επίσης διεκδικούν θέση στα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ.

Τέλος, αρνητική ήταν η εισήγηση και για τις Βέροια, Καλλονή και Πανθρακικό. Οι δύο τελευταίες ούτως ή άλλως του χρόνου θ’ αγωνίζονται στη Football League.