2439420_592_355

Μεσολόγγι: Νέα αποκάλυψη για την τραγωδία- Ο μαρτυρικός θάνατος του συνοδηγού και τα αναπάντητα ερωτήματα! (video)

Την ώρα που οι συγγενείς και οι φίλοι του Βασίλη Γρατσάνη και του Γιάννη Κορδώση ετοιμάζονται για τις κηδείες των δύο φίλων, η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες καθώς πολλά κρίσιμα ερωτήματα της διπλής τραγωδίας μένουν αναπάντητα. Οι δύο αγρότες που είχαν εξαφανιστεί τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς βρέθηκαν νεκροί στο αυτοκίνητο που επέβαιναν και όπως διαπιστώθηκε από την ιατροδικαστική εξέταση, πνίγηκαν εγκλωβισμένοι στο αρδευτικό κανάλι. Ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί ούτε το πως βρέθηκε το αυτοκίνητο στο κανάλι, ούτε γιατί οδηγούσε ο Κορδώσης αν και δεν είχε δίπλωμα οδήγησης, ούτε γιατί το μαύρο Corolla παρέμενε αθέατο όλες αυτές τις μέρες, αν και βρισκόταν πολύ κοντά σε σπίτια και κυρίως σε ένα σημείο που είχαν περάσει οι ομάδες που έπαιρναν μέρος στις έρευνες για τα δύο άτυχα παλικάρια.

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η νέα ανατριχιαστική αποκάλυψη αναφέρει ότι ο συνοδηγός κατάφερε να βγάλει τη ζώνη ασφαλείας που φορούσε, αλλά δεν κατάφερε να βγει από το αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο.»Τα δύο παιδιά πνίγηκαν μέσα σε 1,5 μέτρο νερό» ανάφερε στο NewsIt.gr, υψηλόβαθμο στέλεχος της αστυνομίας που παίρνει μέρος στις έρευνες

Σύμφωνα με την αποκάλυψη της εκπομπής LiveΝews στο Ε με τον Νίκο Ευαγγελάτο, η νεκροτομή στον έναν από τους δύο άνδρες, τον Βασίλη Γρατσάνη, έδειξε ότι η αιτία θανάτου ήταν ο πνιγμός. Η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα πραγματοποίησε νεκροψία – νεκροτομή στη σορό του Βασίλη Γρατσάνη και διαπίστωσε ότι ο θάνατός του προήλθε από πνιγμό, ενώ έφερε μικρές εκχυμώσεις στις κνήμες.

»Κανένα ίχνος ή εύρημα δεν συνηγορεί σε εγκληματική ενέργεια», δήλωσε χαρακτηριστικά στο Ε η ιατροδικαστής, Αγγελική Τσιόλα, «ο θάνατος προήλθε από πνιγμό εντός ύδατος» συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες και ο θάνατος του δεύτερου άνδρα οφείλεται επίσης σε πνιγμό. Του Γιάννη Κορδώση που όπως διαπιστώθηκε οδηγούσε το μοιραίο αυτοκίνητο, χωρίς δίπλωμα οδήγησης.

Την ίδια ώρα η αυτοψία στο σημείο δείχνει ότι δεν υπάρχουν ίχνη φρεναρίσματος, γεγονός που συνηγορεί υπέρ του σεναρίου ότι ο οδηγός δεν πρόλαβε να αντιδράσει και έτσι το αυτοκίνητο κατέληξε στο αυλάκι παρασύροντας στον θάνατο τους δύο φίλους. Όσον αφορά στις έρευνες, για το πώς το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι άνδρες κατέληξε στο αρδευτικό κανάλι, εξετάζεται το ενδεχόμενο να έσκασε το λάστιχο της αριστερής μπροστινής ρόδας.

Ο οδηγός όπως φαίνεται έχασε τον έλεγχο στη μικρή στροφή, πριν την ευθεία δίπλα από το αρδευτικό κανάλι, δεν κατάφερε να »μαζέψει» το αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα οι δύο νεαροί να βρουν τον θάνατο.

Όπως έγινε γνωστό στη 13:00 το μεσημέρι θα γίνει στα Πηγάδια Παλαιομάνινας η κηδεία του Βασίλη Γρατσάνη, ενώ δύο ώρες αργότερα, στις 15:00 το μεσημέρι, θα γίνει στην Πεντάλοφο, η κηδεία του Γιάννη Κορδώση.

Η αγωνιώδης αναζήτηση, τα ερωτηματικά και το χρονικό της τραγωδίας

Όλες αυτές τις μέρες οι συγγενείς των δύο ανδρών περνούσαν ώρες αγωνίας. Τα ίχνη των δυο ανδρών χάθηκαν μετά από διασκέδαση τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς και οι οικογένειες τους βίωσαν δραματικές στιγμές. Η εξαφάνιση των δύο ανδρών είχε δηλωθεί από συγγενικά τους πρόσωπα στις 18:00 το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής στο αστυνομικό τμήμα Αιτωλικού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δύο άνδρες είχαν αναχωρήσει από τα σπίτια τους αργά το βράδυ της περασμένης Πέμπτης. Το δράμα κορυφώθηκε όταν το μεσημέρι εντοπίστηκε στο κανάλι το αυτοκίνητο του 35χρονου.

Το μοιραίο αυτοκίνητο εντόπισε κάτοικος της περιοχής που τηλεφώνησε στην αστυνομία. Λίγη ώρα αργότερα οι συγγενείς τους μάθαιναν την τραγική είδηση. Ακούστε τι δήλωσε στο NewsIt.gr, ο θείος του Βασίλη Γρατσάνη…

Πηγή: newsit.gr




One thought on “Μεσολόγγι: Νέα αποκάλυψη για την τραγωδία- Ο μαρτυρικός θάνατος του συνοδηγού και τα αναπάντητα ερωτήματα! (video)

Comments are closed.