ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μέλη του ΠΑΜΕ έκαναν κατάληψη στο υπ. Εργασίας – Θα δώσουν συνέντευξη Τύπου μέσα από το γραφείο της Αχτσιόγλου

Συμβολική κατάληψη στο υπουργείο Εργασίας πραγματοποιούν μέλη του ΠΑΜΕ, αντιδρώντας στην τρίτη αξιολόγηση, η οποία, όπως υποστηρίζουν, θα φέρει νέα βαριά μέτρα στις πλάτες του λαού.

Τα μέλη του ΠΑΜΕ έκαναν γνωστό ότι θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου μέσα από το γραφείο της υπουργού Εργασίας Έφης Αχτσιόγλου. Θα συμμετάσχουν εργαζόμενοι από δεκάδες σωματεία του Ιδιωτικού και του Δημόσιου τομέα που συσπειρώνονται στο Μέτωπο και έχουν προχωρήσει από νωρίς το πρωί σε συμβολική κατάληψη του υπουργείου, στην οδό Σταδίου.

Οι διαδηλωτές αντιδρούν στην επικείμενη τρίτη αξιολόγηση, η οποία, όπως λένε, θα φέρει νέα βαριά μέτρα στις πλάτες του λαού.

«Τελικά, η Συνέντευξη Τύπου των Ομοσπονδιών και των Συνδικάτων θα πραγματοποιηθεί στις 12μμ από το Γραφείο της Υπουργού Εργασίας, όπως είχαμε υποσχεθεί από την προηγούμενη μας κινητοποίηση! Για 1η φορά από αυτό το Γραφείο θα ακουστεί όλη η αλήθεια» αναφέρει το ΠΑΜΕ σε ανακοίνωσή του, καλώντας παράλληλα τον κόσμο να συμμετάσχει στα συλλαλητήρια που διοργανώνει στις 9 Νοεμβρίου σε πολλές πόλεις της Ελλάδας.

Στην Αθήνα, το συλλαλητήριο προγραμματίζεται στις 6:30 στο Σύνταγμα.