ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κρήτη: Η αναμονή του ψαροντουφεκά άξιζε τον κόπο – Ο ροφός ζύγιζε πάνω από 10 κιλά

του ήταν δύσκολη λόγω του μεγέθους, αλλά και της τρύπας μέσα στην οποία ζούσε το μεγάλο ψάρι, μιας και είναι γνωστό ότι αγαπά τα πετρώδη μέρη.  

Ο κόπος και η αναμονή όμως άξιζαν, και η ικανοποίηση του ψαρά μόλις τα κατάφερε ήταν μεγάλη!   

Το ψάρι μεταφέρθηκε σε γνωστή ψαροταβέρνα της Αγίας Πελαγίας, με τον ιδιοκτήτη να είναι υπερήφανος που τον έχει στο μαγαζί του ενώ την ίδια ικανοποίηση ένιωσαν και οι πελάτες του μαγαζιού που το γεύτηκαν.

Πηγή: ekriti.gr

και http://www.newsit.gr