ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ: Διαψεύδουν τις φήμες επανένωσης

Η είδηση του χωρισμού τους τον περασμένο Σεπτέμβριο έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στον λαμπερό κόσμο του Χόλιγουντ. Η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους αλλά προσπάθησαν να είναι διακριτικοί για χάρη των έξι παιδιών τους.

Την περασμένη εβδομάδα δημοσιεύματα ήθελαν το ζευγάρι να εργάζεται εντατικά μέσω ειδικών για την επανένωσή του. Όμως, πηγές που βρίσκονται κοντά στα δύο αστέρια του Χόλιγουντ αποκάλυψαν στην Daily Mail ότι το ζευγάρι διαψεύδει τα δημοσιεύματα για επανένωσή του και πως η διαδικασία του διαζυγίου τους προχωρά κανονικά.



«Τίποτα δεν έχει αλλάξει και οι δύο έχουν επικεντρωθεί στα παιδιά και η διαδικασία του διαζυγίου προχωράει»
, δήλωσε πηγή στην βρετανική εφημερίδα και εξήγησε πως οι φήμες ότι οι δύο ηθοποιοί αποφάσισαν να σώσουν τον γάμο τους φούντωσαν όταν ο Μπραντ Πιτ πάρκαρε το αυτοκίνητό του την περασμένη εβδομάδα έξω από το σπίτι της πρώην σύντρόφου του.

«Αυτό δεν είναι κάτι σημαντικό», τόνισε η ίδια πηγή και πρόσθεσε πως απλά ο ηθοποιός αφήνει εκεί το αυτοκίνητό του. Εκτός από τις φωτογραφίες, που είδαν το φως της δημοσιότητας με το αυτοκίνητο του Πιτ έξω από την κατοικία της πρώην συζύγου του, όταν ο ηθοποιός στις αρχές του μήνα έφτιαξε στο δικό του σπίτι παιδική χαρά μερικοί θεώρησαν ότι αυτό ήταν σημάδι πως το ζευγάρι αποφάσισε να δώσει μια ευκαιρία στον γάμο του.

Όμως, έκτοτε, τα έξι παιδιά του ζευγαριού δεν έχουν επισκεφθεί το σπίτι του γνωστού ηθοποιού. Εξάλλου, στην αρχή της εβδομάδας η Αντζελίνα Τζολί σε συνέντευξή της αποκάλυψε πως θα εμφανιστεί και πάλι μπροστά στις κάμερες μετά από ένα μικρό διάλειμμα, επειδή αυτό είναι απαραίτητο για την επιβίωση των παιδιών της και γελώντας ανέφερε: «Εγώ είμαι τώρα ο κουβαλητής της οικογένειας».