pateras

Κοζάνη: Συνελήφθη και ο πατέρας του συζυγοκτόνου!

Συνελήφθη και ο πεθερός της άτυχης Ανθής Λινάρδου που δολοφονήθηκε από τα χέρια του ίδιου της του συζύγου.

Στην κατοχή του πατέρα του Τάσου Τσιουχάρα, βρέθηκαν δύο κυνηγετικά όπλα που δεν ήταν δηλωμένα.

Από χθες το απόγευμα, λίγη ώρα μετά από τη σύλληψη του συζυγοκτόνου, κόσμος άρχισε να συγκεντρώνονται έξω από το σπίτι του και να φωνάζουν εναντίον εκείνου και του πατέρα του.

Ο πεθερός της 37χρονης και πατέρας του δράστη της δολοφονίας, Μανώλης Τσιουχάρας, συνελήφθη από τις αρχές για παράνομη οπλοκατοχή.

Τι υποστήριζε ο πεθερός πριν αποκαλυφθεί η αλήθεια

Tις προηγούμενες μέρες ο Μανώλης Τσιουχάρας, έλεγε οτι Ανθή Λινάρδου «έφυγε με κάποιον γιατί δεν της άρεσε η ζωή στο Βελβεντό. Ήταν συνεννοημένο το πράγμα». Ο πεθερός έλεγε ότι η 37χρονη, που καταγόταν από τον Πειραιά, δεν ήταν ευχαριστημένη με τη ζωή στην Κοζάνη. «Κατά καιρούς είχε δείξει σημάδια ότι ήθελε να ξεσκάσει. Με τον κόσμο δεν έκανε παρέα -τα είχε γράψει στο Facebook αυτά. Η γυναίκα έφυγε…».

Υπενθυμίζεται ότι ο 40χρονος άνδρας ομολόγησε ότι στραγγάλισε και στην συνέχεια έθαψε την γυναίκα του σε χωράφι κοντά στο Βελβεντό Κοζάνης.  «Ας πάω ισόβια. Την έπνιξα και την έθαψα» φέρεται να είπε.

Ήθελε να τον εγκαταλείψει για αυτό την σκότωσε

Πιθανολογείται ότι η δολοφονία μπορεί να έχει σχέση με την απόφαση της θανούσης να εγκαταλείψει την οικογένειά της το καλοκαίρι και περίμενε να κλείσουν τα σχολεία, προκειμένου όλα να γίνουν ομαλά για τα παιδιά. Αυτό είχε εκμυστηρευτεί στο Star η μάνα της 37χρονης.

Εν τω μεταξύ, πληροφορίες δημοσιογράφων της τηλεόρασης του Star, αναφέρουν πως μόλις έγινε γνωστή η είδηση του φριχτού θανάτου της νεαρής γυναίκας, υπήρξε μεγάλη ένταση μεταξύ της οικογένειας της νεκρής και της οικογένειας του άντρα της.

Σοκαρισμένοι είναι όλοι στην Κοζάνη. Μιλούν για μια δυναμική και εξωστρεφή γυναίκα που ασχολούταν με τα κοινά.