EXASE 88 KILA

Κατακραυγή για την 25χρονη που έχασε 88 κιλά!

Η 25χρονη Σιμόν Άντερσον, από τα 169 κιλά έφτασε να ζυγίζει 77, όταν έλαβε την απόφαση να αλλάξει δραστικά τον τρόπο της ζωής της, όταν διαπίστωσε πως ακόμη και οι καθημερινές εργασίες γίνονταν όλο και πιο δύσκολες.

Όπως δήλωσε η ίδια στο BBC Newsbeat, αποφάσισε να ανεβάσει το ταξίδι της για την απώλεια βάρους στο Instagram «για δικό της όφελος» και καθυστερούσε πολλές ημέρες την απόφαση να ανοίξει έναν λογαριασμό, προσθέτοντας πως «ήξερα πως δεν είχε επιστροφή» η απόφασή της να καταγράψει τα πάντα.

Η Άντερσον, από το Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας, έκτοτε έχει συγκεντρώσει πάνω από 149.000 οπαδούς στο κοινωνικό δίκτυο, ανεβάζοντας φωτογραφίες από φαγητά, την σωματική άσκηση, τις νυχτερινές της εξόδους και τα μηνύματα από άλλες γυναίκες.

 Όπως δήλωσε, παρόλο που έχει κατακλυστεί από την υποστήριξη και τις εμπνευσμένες ιστορίες από όλο τον κόσμο, δεν «ήταν ακόμη έτοιμη» για την τεράστια προσοχή που συγκέντρωσε και τα αρνητικά σχόλια που προέκυψαν.

 
Κατακραυγή για την 25χρονη που έχασε 88 κιλά

Η Άντερσον άρχισε τις προσπάθειές της για την απώλεια βάρους τον Αύγουστο του 2014, υποβλήθηκε σε γαστρική επέμβαση τον Οκτώβριο και αργότερα υποβλήθηκε σε αισθητική χειρουργική για την απομάκρυνση του περίσσειου δέρματος.

«Ήθελα να είμαι όσο το δυνατόν πιο ειλικρινής γίνεται» είπε. «Από την πρώτη ημέρα έδειξα τα καλά, τα κακά και τα άσχημα της ακραίας απώλειας βάρους. Έδειξα το δέρμα μου, έδειξα κάθε άσχημο σημάδι του σώματός μου, κάθε πτυχή που περίσσευε σε όλο τον κόσμο. Κι όλα αυτά γιατί; Για να έρχονται άνθρωποι και να μου λένε πως προσποιούμε ότι ήταν δύσκολο κι αυτό γιατί δεν τους ικανοποιούσα όλους».

Η 25χρονη, ανέβασε φωτογραφίες του σώματός της πριν από τις εγχειρήσεις για να πείσει τους «άπιστους» που την κατηγορούν συχνά πως ψεύδεται για την μεταμόρφωσή της υποστηρίζοντας πως έχει άλλο χρώμα μαλλιών, άλλο make up, άλλο φως κι άλλες λεπτομέρειες ως αποδείξεις.

«Δεν ξέρω γιατί, αλλά κάθε σχόλιο που με χαρακτήρισε ως ψεύτρα με ενόχλησε περισσότερο από όσο θα έπρεπε» έγραψε σε σχόλιο το περασμένο έτος.

«Νομίζω ότι οφείλεται στο γεγονός πως πέρασα πολλές ώρες κλαίγοντας και συζητώντας για το αν έπρεπε να μοιραστώ την ιστορία μου με τόσο κόσμο, για να δουν όλοι πόσο δύσκολο πράγμα είναι».

Η Άντερσον πλέον μοιράζεται μυστικά διατροφής και δίνει συμβουλές σε άτομα και ελπίζει να βοηθήσει κι άλλα κλινικά παχύσαρκα άτομα να μειώσουν το βάρος τους σε ένα υγιές επίπεδο. «Ακόμη κι αν άλλαξα τη ζωή ενός ανθρώπου, αυτό θα είναι το πιο εκπληκτικό συναίσθημα» τονίζει.