listia

Θεσσαλονίκη: Ληστές εισέβαλαν με… φορτηγάκι σε χρυσοχοείο

Τρεις ληστές από τους οποίος ο ένας φορούσε κουκούλα, εισέβαλαν με φορτηγάκι που είχαν κλέψει νωρίτερα, σε χρυσοχοείο, διαλύοντας στόρια και τζαμαρίες

Έντρομοι πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους γύρω στις 3 σήμερα τα ξημερώματα οι κάτοικοι στο κέντρο των Κουφαλίων όταν ακούστηκε ένας εκκωφαντικός θόρυβος.

Μόλις βγήκαν στα μπαλκόνια τους για να δουν τι συμβαίνει αντίκρισαν σκηνές βγαλμένες κυριολεκτικά από κινηματογράφο αφού τρεις ληστές από τους οποίος ο ένας φορούσε κουκούλα, εισέβαλαν με φορτηγάκι που είχαν κλέψει νωρίτερα, σε χρυσοχοείο, διαλύοντας στόρια και τζαμαρίες.

Σύμφωνα με το e-koufalia όλα έγιναν πολύ γρήγορα καθώς έγιναν αμέσως αντιληπτοί εγκαταλείποντας με αναμμένη μηχανή το φορτηγάκι και τράπηκαν σε φυγή , αφού επιβιβάστηκαν σε άλλο αυτοκίνητο όπου τους περίμενες συνεργός τους.

Στο σημείο έσπευσε άμεσε ο ιδιοκτήτης που ειδοποιήθηκε, καθώς και η αστυνομία, ενώ γίνεται καταμέτρηση για να διαπιστωθεί αν πρόλαβαν οι δράστες να αρπάξουν κάτι από το κατάστημα.

Επαγγελματίες και κάτοικοι της περιοχής δηλώνουν αγανακτισμένοι με το συγκεκριμένο περιστατικό ενώ το εν λόγω κοσμηματοπωλείο είχε γίνει και πάλι στόχος πριν από μερικές ημέρες.

«Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνουν συνέχεια τέτοια πράγματα. Δεν ξέρουμε πως να προστατεύσουμε τα μαγαζιά μας και τις περιουσίες μας» δηλώνει ιδιοκτήτης κοντινού καταστήματος.

«Δεν υπάρχει αστυνόμευση. Όλα είναι ανεξέλεγκτα. οι συμμορίες κάνουν ότι θέλουν» ανέφερε μια ακόμα κάτοικος της περιοχής.
listia2
περισσότερες φωτογραφίες στο e-koufalia.gr