ΕΙΔΗΣΕΙΣ
savvidis_0

Η ομιλία-σταθμός του Ιβάν Σαββίδη στους παίκτες μέσω skype

Ο Ιβάν Σαββίδης έστειλε ισχυρό μήνυμα κατά του συστήματος, με ομιλία του στους ποδοσφαιριστές μέσω skype.

Ανακοίνωσε στους παίκτες και στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ την πλήρη υποστήριξή του και μεταξύ άλλων τους είπε:

«Όσα προβλήματα και να μας βάλουν μόνο να μας ενώσουν περισσότερο μπορούν. Είμαι περήφανος για σας και ξέρω ότι μπορείτε να με κάνετε ακόμα παραπάνω. Εμείς θα αναλάβουμε τα πάντα έξω από το γήπεδο, εσείς αναλάβετε το αγωνιστικό κομμάτι. Σύντομα όλα θα είναι καλύτερα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πρέπει από εδώ και πέρα απέναντι σε όποια αντιξοότητα σκαρφιστούν εμείς να αποδεικνύουμε την περηφάνια μας για τη φανέλα που φοράμε. Δεν είμαι απλά δίπλα σας, είμαι ένας από εσάς. Δεν έχω να σας προσάψω τίποτα για το παιχνίδι της Τετάρτης. Σας αξίζουν συγχαρητήρια. Αλλάξτε σελίδα όπως κάνουν οι άντρες. Μην το σκέφτεστε άλλο και μην σας απασχολεί».

Αναφερόμενος αποκλειστικά στον Μακ είπε: «Δεν πρέπει να στεναχωριέσαι για την τιμωρία σου, είχες μία αντρική αντίδραση».

Επίσης στον Ίγκορ Τούντορ του τόνισε πως τον υποστηρίζει απόλυτα και τώρα ακόμα περισσότερο.

Στη συνέχεια πήραν τον λόγο οι ποδοσφαιριστές με τον Αθανασιάδη και τον Τζαβέλλα να λένε: «Είμαστε απόλυτα ενωμένοι και πεισμωμένοι και θέλουμε όλους τους βαθμούς ως το τέλος».

Τέλος ο Ίγκορ Τούντορ πρόσθεσε από την πλευρά του ότι: «Η ομάδα ξέρει να αντιδράει στις δύσκολες καταστάσεις και οι ποδοσφαιριστές είναι άψογοι στη συμπεριφορά τους».