ΕΙΔΗΣΕΙΣ
alex

Θεατρική παράσταση με συλλογή τροφίμων για τους πρόσφυγες σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Κέντρου Πολιτισμού της ΠΚΜ τελεί η θεατρική παράσταση «Εκείνος Και Εκείνος», του Κώστα Μουρσελά που θα ανέβει από τη θεατρική ομάδα «Εν αέρι», σε σκηνοθεσία του Κώστα Μόνα.

Η παράσταση θα ανεβεί την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016, στις 21.00′ στο κινηματοθέατρο «Αλέξανδρος» (Εθνικής Αμύνης 1, Θεσσαλονίκη), με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Η παράσταση εντάσσεται στην πρωτοβουλία «Βραδιές Θεάτρου» της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Κέντρου Πολιτισμού της ΠΚΜ.
Οι συντελεστές της παράστασης είναι:
-Σκηνοθεσία: Κώστας Μόνας.
-Τεχνική Υποστήριξη: Στέργιος Καλαμόπουλος.
-Διανομή (με τη σειρά εμφάνισης): Λουκάς: Γιάννης Μαυρόπουλος – Σόλων: Κώστας Αποστόλου – Δεσποινίς Α’: Ζωή Βαλιώτη – Ο κ. Προϊστάμενος: Γιάννης Στεφανίδης – Δεσποινίς Β’: Κωνσταντίνα Αργυρίου.
Οι πολίτες που το επιθυμούν θα μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα για τα προσφυγόπουλα, συμμετέχοντας ταυτόχρονα και στη συγκεκριμένη δράση αλληλεγγύης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της Αντιπεριφέρειας Κοινωνικής Συνοχής και Αλληλεγγύης, που πραγματοποιείται στον ίδιο χώρο. Τα τρόφιμα που συλλέγονται είναι κρουασάν, κεκάκια, βρεφικό γάλα, μπάρες δημητριακών και βρεφικές τροφές σε βαζάκια.