ΕΙΔΗΣΕΙΣ
tudor-1-696x391

Απολύθηκε ο Τούντορ-Ίβιτς μέχρι τέλος της σεζόν

Παρελθόν αποτελεί για τον ΠΑΟΚ ο Ίγκορ Τούντορ. Η ΠΑΕ επισημοποίησε το «διαζύγιο», εξηγώντας ότι αυτό έγινε για τα ανεπιτυχή αποτελέσματα και για τα υποτιμητικά σχόλια για την ποιότητα της ομάδας. Ίβιτς ο διάδοχός του.

Η θητεία του Ίγκορ Τούντορ στον ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε. Ο Κροάτης προπονητής αποτελεί και επισήμως παρελθόν για τον Δικέφαλο του Βορρά, εξαιτίας «των ανεπιτυχών αποτελεσμάτων και των υποτιμητικών σχολίων για την ποιότητα της ομάδας» όπως ανέφερε η ΠΑΕ.

Ο Τούντορ έμεινε στον πάγκο των Θεσσαλονικέων σε 45 παιχνίδια, με απολογισμό 17νίκες, 17 ισοπαλίες και 10 ήττες.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται μία μέρα μετά την άτυπη συνάντηση των ιδιοκτητών της Super League, μετά το τέλος της οποίας ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Σάββας Θεοδωρίδης δήλωσε ότι ο Σαββίδης έδιωξε τον Τούντορ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόλυση του Ίγκορ Τούντορ, λόγω των ανεπιτυχών αποτελεσμάτων και των υποτιμητικών σχολίων για την ποιότητα της ομάδας. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόλυση του Ίγκορ Τούντορ , λόγω των ανεπιτυχών αποτελεσμάτων και των υποτιμητικών σχολίων για την ποιότητα της ομάδας. Ο Βλάνταν Ίβιτς θα είναι ο προπονητής της πρώτης ομάδας ως το τέλος της σεζόν».




One thought on “Απολύθηκε ο Τούντορ-Ίβιτς μέχρι τέλος της σεζόν

Comments are closed.