ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Εφιάλτης» στην Τσεχία για τον Άρη – Βαριά ήττα από τη Νίμπουργκ

Βαριά ήττα (70-99) γνώρισε χθες το βράδυ (17/10) στην Τσεχία ο Άρης από τη Νίμπουργκ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Basketball Champions League.

Παρά το ανταγωνιστικό πρόσωπο που έδειξε στο πρώτο 20λεπτο (βρέθηκε πίσω με 41-46) η ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη «κατέρρευσε» στο δεύτερο, με αποτέλεσμα να ζήσει τον «εφιάλτη» από τους γηπεδούχους, που άγγιξαν την… κατοστάρα.

Η πρώτη ήττα στη διοργάνωση για τους Θεσσαλονικείς συνοδεύτηκε από τραγική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο η ελληνική ομάδα δεν μπορούσε να ακολουθήσει τον… τρελό ρυθμό που έδωσαν οι γηπεδούχοι. Οι Αμερικανοί της Νίμπουργκ «βομβάρδιζαν» από την περιφέρεια, με τον Ρέι να σταματά στους 18 πόντους, τον Ντιγκς στους 19 (5/6 τρίποντα) και τον Λόρενς να πετυχαίνει άλλους 14 προσφέροντας και 9 ασίστ!

Από το… ναυάγιο του Άρη διασώθηκε ο Μπελ με 15 πόντους (5/9 τρίποντα), ενώ με 12 έκλεισε το ματς ο Βον. Το κακό για το συγκρότημα του Παναγιώτη Γιαννάκη ήταν λίγο πριν το φινάλε του ματς τραυματίστηκε ο Γουίβερ και αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων που θα υποβληθεί για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του.