ΕΙΔΗΣΕΙΣ
GADGET AFTOKINITO

Επτά gadgets αυτοκινήτου που σας «λύνουν τα χέρια»!

Τα σύγχρονα συστήματα οδήγησης γίνονται ολοένα «εξυπνότερα» και οι οδηγοί απολαμβάνουν τεχνολογίας που κάνουν τη ζωή τους ευκολότερη.

Το Business Insider απαριθμεί επτά από τα πιο εύχρηστα.
1. Φορτιστής αυτοκινήτου
Στο αυτοκίνητο οι οδηγοί χρησιμοποιούν το GPS, μιλάνε στο τηλέφωνο και γενικότερα κάνουν πράγματα με το κινητό τους που καταναλώνουν σημαντικές ποσότητες μπαταρίας. Ένας φορτιστής αυτοκινήτου είναι απαραίτητο «εργαλείο».
2. Ένα Bluetooth car kit
Για να χρησιμοποιείτε το κινητό σας με ασφάλεια, απαραίτητο αξεσουάρ είναι το σύστημα Bluetooth. Είναι οικονομικό και θα μπορείτε να οδηγείτε κανονικά, με τα χέρια… στο τιμόνι.
3. Βάση κινητού
Μία απλή βάση κινητού τοποθετεί τη συσκευή σας εκεί ακριβώς που πρέπει να είναι για να τη βλέπετε. Υπάρχουν μαγνητικές, αλλά και με βεντούζες για το παρμπρίζ.
4. Σύστημα GPS
Εάν δεν θέλετε να χάνεστε ή να χρησιμοποιείτε το κινητό σας που καταναλώνει πολλή μπαταρία και έχει μικρότερη οθόνη, το σύστημα GPS είναι μία πολύ καλή επιλογή. Είναι απαραίτητο, οικονομικό και αξιόπιστο.
5. Το Automatic
Ο Automatic αντάπτορας αυτοκινήτου συνδέεται με το αυτοκίνητο και ενημερώνει τον οδηγό για την ταχύτητα, το επίπεδο καυσίμου και οτιδήποτε χρειάζεται να ξέρει για την οδήγηση τη δεδομένη στιγμή.
6. Το Fobo Tire Plus για τα ελαστικά
Ποιος χρειάζεται να πληρώσει 230 δολάρια για ένα σύστημα που ελέγχει την πίεση στα ελαστικά; Πιθανότατα κανείς, αλλά σε περίπτωση που διαθέτετε τα χρήματα μπορεί να βοηθήσει στην προστασία των ελαστικών του αυτοκινήτου με απόλυτη ακρίβεια.
7. Κάμερα
Μία κάμερα μπορεί να προστατεύσει τους οδηγούς από πιθανό ατύχημα καθώς μπορούν να βλέπουν καλύτερα στα πιο δύσκολα βάσει ορατότητας σημεία.