pappas

Εξώδικο απέστειλε ο Νίκος Παππάς στον ΔΟΛ

Εξώδικο απέστειλε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς στο ΔΟΛ μετά τα σε βάρος του τελευταία δημοσιεύματα των εφημερίδων του συγκροτήματος.


Τα δημοσιεύματα, αναφέρεται στο εξώδικο σύμφωνα με πληροφορίες, «αποτελούν μέρος μιας αήθους επιθέσεως στο πρόσωπό μου η οποία συνεχίζεται εδώ και αρκετούς μήνες, συνιστά απόλυτη διαστρέβλωση της αλήθειας και πραγματικότητας» και «αποσκοπεί στην προβολή της τιμής και της υπόληψής μου μέσω της αμφισβήτησης της ηθικής, πολιτικής και κοινωνικής αξίας του προσώπου μου».
«Είναι προφανές ότι εκτός από τα κυκλώματα εκβιαστών του υπονόμου υπάρχουν και τα κυκλώματα εκβιαστών των –κατά τη δική τους φαντασία- σαλονιών», είχε πεί από το βήμα της Βουλής, ο Νίκος Παππάς, διαμηνύοντας ότι μετά την απόλυτη διαστρέβλωση της αλήθειας και τη στοχευμένη κατασυκοφάντηση, είναι αναγκασμένος να προσφύγει στη Δικαιοσύνη.
Επίσης, σε ανακοίνωσή του, τόνιζε ότι «Οι αήθεις επιθέσεις εναντίον της Κυβέρνησης και στο πρόσωπό μου συνεχίζεται από τα συγκεκριμένα κέντρα, εδώ και μήνες. Αυτή ή αήθης επίθεση ξεπερνά κάθε όριο. Μέχρι στιγμής επέλεξα να τηρήσω στάση αναμονής ως προς την προσφυγή στη δικαιοσύνη. Με δεδομένη την απόλυτη διαστρέβλωση της αλήθειας και τη στοχευμένη κατασυκοφάντηση, είμαι αναγκασμένος να προσφύγω στη Δικαιοσύνη».

Πηγή: avgi.gr