ΕΙΔΗΣΕΙΣ
alexandros

Διακοπές 5 αστέρων στην Ουρανούπολη Χαλκιδικής

Το “Alexandros Palace Hotel” στην Ουρανούπολη Χαλκιδικής επίνειο του Αγίου Όρους, που δημιούργησε με πολλή αγάπη και μεράκι ο ευπατρίδης Αλέξανδρος Ασλανίδης, συγκεντρώνει κάθε καλοκαίρι πολλούς παραθεριστές από τη Μακεδονία, τη Θράκη και όλη την Ελλάδα.

Είναι ένας ιδανικός προορισμός διακοπών, γιατί συνδυάζει ένα πολυτελές και φροντισμένο περιβάλλον 5 αστέρων, διαθέτει εξαιρετικά δωμάτια διαμονής αλλά και σουϊτες, εξωτερικές πισίνες, jacuzzi και spa ευεξίας για τους πιο απαιτητικούς, εστιατόρια όπου οι γαστρονομικές εμπειρίες δεν τελειώνουν ποτέ αφού ο σεφ του ξενοδοχείου παρουσιάζει κάθε μέρα και μια νέα μοναδική σπεσιαλιτέ με φρέσκα και λαχταριστά μεσογειακά προϊόντα, ενώ στα μπαρ όλες τις ώρες οι επισκέπτες και οι φίλοι τους, απολαμβάνουν ποτά και εξωτικά κοκτέηλς σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.

alexandros2

Οι διακοπές στο πολυτελές Alexandros Palace Hotel είναι πάντα και μια πολύ καλή «οικογενειακή υπόθεση» αφού διαθέτει ειδικούς χώρους ψυχαγωγίας για τα παιδιά με απόλυτη επιμέλεια και ασφάλεια, mini market και ταβερνάκι με ψαρομεζέδες  ώστε να αισθάνεται κάθε οικογένεια και στις διακοπές, ένα ζεστό, φιλικό και ανθρώπινο περιβάλλον. Για τους λάτρεις των σπορ το ξενοδοχειακό συγκρότημα σε μια έκταση 25.000 τ.μ. διαθέτει επίσης και οργανωμένους χώρους γυμναστικής πλήρως εξοπλισμένους με όργανα τελευταίας γενιάς, αλλά και χώρους ψυχαγωγίας (τέννις, μπάσκετ, θαλάσσια σπορ κλπ.). Με λίγα λόγια το Alexandros Palace Hotel στην Ουρανούπολη Χαλκιδικής, είναι ένας ιδανικός τόπος διακοπών για όλους και ειδικότερα για τους Θεσσαλονικείς που είναι δίπλα τους.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου www.alexandrospalacehotelhalkidiki.gr ή να απευθυνθούν στο τηλ. Κέντρο 23770 31424