ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αυτόφωρες συλλήψεις 9 ατόμων στη Θεσσαλονίκη για κλοπές και απόπειρες κλοπών

Χειροπέδες σε εννέα άτομα πέρασαν το τελευταίο 24ωρο αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη για κλοπές και απόπειρες κλοπών.

Ειδικότερα:

  • Βραδινές ώρες της 22-01-2017, στην περιοχή του Κορδελιού, πλήρωμα περιπολικού της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνέλαβε τέσσερις νεαρούς ημεδαπούς, οι οποίοι διέρρηξαν και αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν σταθμευμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο. Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας λοστός.
  • Δικυκλιστές αστυνομικοί της Ομάδας «Ζ» συνέλαβαν απογευματινές ώρες χθες (23-01-2017), στην περιοχή Χαριλάου, 43χρονο ομογενή, ο οποίος αφαίρεσε διάφορα προϊόντα από σούπερ-μάρκετ της περιοχής.
  • Πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας (23-01-2017), αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνέλαβαν δύο ημεδαπές ηλικίας 52 και 35 ετών, οι οποίες από κοινού με έτερη συνεργό τους, αφαίρεσαν από σούπερ-μάρκετ στην περιοχή των Αμπελοκήπων διάφορα προϊόντα.
  • Αστυνομικοί της ίδιας Υπηρεσίας συνέλαβαν απογευματινές ώρες χθες (23-01-2017), 47χρονο αλλοδαπό, διότι εντοπίσθηκε στο κέντρο της πόλης να κατέχει ένα ποδήλατο και ένα κινητό τηλέφωνο, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.
  • Σήμερα (24-01-2017) και πρώτες πρωινές ώρες, περιπολούντες αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πολίχνης-Ευκαρπίας, συνέλαβαν 24χρονο αλλοδαπό στην περιοχή της Ευκαρπίας, διότι προσπαθούσε να αφαιρέσει σταθμευμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας ημεδαπής.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που συνελήφθησαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.