ZERVAS1

Απάντηση του Κ. Ζέρβα στις κατηγορίες Μπουτάρη

Άμεση ήταν η απάντηση του Κωνσταντίνου Ζέρβα στο δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη και όσα είπε νωρίτερα σήμερα το πρωί μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη, όπου μεταξύ άλλων τον καλούσε να παραιτηθεί.

Στη δήλωσή του ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην συνεργάτης του Γ. Μπουτάρη τονίζει ότι στόχος του είναι να φανεί χρήσιμος στην πόλη, να υπηρετεί τους πολίτες και να εργάζεται για τη βελτίωση της καθημερινότητας, κάτι που θα συνεχίσει να κάνει πιστός στις αρχές του και τις αξίες του, αποκλείοντας ουσιαστικά κάθε περίπτωση παραίτησής του από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Αναλυτικά η δήλωση του Κωνσταντίνου Ζέρβα:

«Εκλέχθηκα Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης το 2010 και στη συνέχεια το 2014 με στόχο να φανώ χρήσιμος στην πόλη, να υπηρετώ τους πολίτες και να εργάζομαι για τη βελτίωση της καθημερινότητας. Αυτοί οι στόχοι ήταν πάντοτε η προτεραιότητα μου. Παραμένω σταθερά προσηλωμένος στις αρχές και στις αξίες που υπηρετούν το όραμά μου για την πόλη που θέλουμε να ζούμε. Αυτό κλήθηκα να κάνω και αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Σήμερα και αύριο. Αυτό προσδιορίζει άλλωστε την εντιμότητα και τη συνέπεια. Σε λόγους και πράξεις.

Κωνσταντίνος Ζέρβας Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Θεσσαλονίκης»