ΕΙΔΗΣΕΙΣ
agrotes

Ανοιχτός από χθες το βράδυ ο Προμαχώνας – Κλειστό για φορτηγά το τελωνείο Εξοχής

Ανοιχτό παραμένει από τις 22.00 χθες το τελωνείο του Προμαχώνα στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα, με τους συμμετέχοντες στο μπλόκο να συγκαλούν γενική συνέλευση σήμερα στις 13.00 μετά το μεσημέρι για το τι μέλλει γενέσθαι.

Όπως διευκρίνισε το μέλος της συντονιστικής επιτροπής Γιάννης Τουρτούρας, στη διάρκεια της γενικής συνέλευσης των συμμετεχόντων στο μπλόκο, που έχει «κατασκηνώσει» στο τελωνείο του Προμαχώνα για περισσότερες από 30 ημέρες, θα γίνει ενημέρωση για τα αποτελέσματα της συνάντησης στο Μέγαρο Μαξίμου και στη συνέχεια θα ληφθεί η απόφαση για τις επόμενες κινήσεις των αγροτών.

Σταθεροί στο πρόγραμμα που έχουν ανακοινώσει παραμένουν οι αγρότες στο μπλόκο που έχει στηθεί στο τελωνείο της Εξοχής στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα.

Υπενθυμίζεται ότι επί ελληνικού εδάφους στο τελωνείο της Εξοχής ισχύει ο επ΄αόριστον αποκλεισμός για τα φορτηγά και τις νταλίκες, ενώ η κυκλοφορία των Ι.Χ. οχημάτων και των λεωφορείων διεξάγεται ελεύθερα στο δίωρο 15.00-17.00 και από τις 22.30 το βράδυ μέχρι και τις 10.00 το πρωί, οπότε κλείνει και πάλι. Πάντως, όπως διευκρίνισε το μέλος της συντονιστικής επιτροπής Βασίλης Καστίδης, «διευκολύνουμε την κυκλοφορία όταν διαπιστώνουμε κυκλοφοριακό κομφούζιο».