ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αναζητά το θαύμα απέναντι στην Μπαρτσελόνα ο Ολυμπιακός – Το πρόγραμμα του Champions League

Ένα θαύμα ψάχνει απόψε στη Βαρκελώνη ο Ολυμπιακός απέναντι στην Μπαρτσελόνα (21:45, CosmoteSport 2) του Ερνέστο Βαλβέρδε, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής  του 4ου ομίλου του Champions League.

Η σημερινή αναμέτρηση είναι ιστορικής σημασίας για τους Πειραιώτες, καθώς θα τεθούν αντιμέτωποι για πρώτη φορά στα χρονικά με μία από τις κορυφαίες ομάδες του πλανήτη και νυν πρωτοπόρο της La Liga.

Αυτό που θα επιδιώξει να πετύχει η ελληνική ομάδα είναι να σταθεί με αξιοπρέπεια απέναντι στους «μπλαουγκράνα» κι αν έχει την τύχη με το μέρος της θα διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό που θα μπορέσει.

Οι Πειραιώτες θέλουν να αποδείξουν ότι είναι μία υπολογίσιμη δύναμη στην Ευρώπη και είναι αποφασισμένοι να «κοιτάξουν στα μάτια» το μεγάλο αντίπαλό τους, αλλά όχι να τον φοβηθούν.

Ο Τάκης Λεμονής θα κάνει αλλαγές στο αρχικό σχήμα, στην προσπάθειά του να κλείσει όσο είναι δυνατό τους διαδρόμους προς την εστία του Προτό, ο οποίος θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού.

Από κει και πέρα: από δεξιά προς αριστερά της άμυνας θα παίξουν οι Ελαμπντελαουί, Μποτία, Νικολάου και Κούτρης, αμυντικό χαφ ο Ρομαό, με «συμπαραστάτες» τους Ζιλέ και Ζντιέλαρ. Πιο μπροστά θα παίξουν ο Ανδρούτσος και ο Καρσελά, με τον Οτζίτζα Οφόε να είναι ο επικρατέστερος για να παίξει πιο μπροστά στην επίθεση, ελλείψει των Μπεν, Εμενίκε (τραυματίες) και Ανσαριφάρντ (εκτός ευρωπαϊκής λίστας).

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Χουτεσιώτης, Τζούρτζεβιτς, Ένγκελς, Φορτούνης, Μάριν, Πάρντο, Ταχτσίδης και Βούκοβιτς.

Τα σημερινά παιχνίδια συμπληρώνουν: 

Καραμπάκ – Ατλετικό Μαδρίτης

Γιουβεντους – Σπορτινγκ Λισαβόνας

Μπαγερν Μονάχου- Σελτικ

Μπενφίκα – Μανστεστερ Γιουναιτεντ

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Βασιλεία

Τσέλσι – Ρόμα

Άντερλεχτ – Παρί Σεν Ζερμέν