ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αλέκα Καμηλά: Δείτε το εντυπωσιακό σπίτι της στην Αμερική (φωτο)

Στην Αμερική ζει τα τελευταία χρόνια η Αλέκα Καμηλά και η οικογένεια της, λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του Πέτζα Στογιάκοβιτς.

Και αυτή είναι η δεύτερη μετακόμιση τους στις ΗΠΑ, αφού η οικογένεια, με εξαίρεση το σύντομο διάλειμμα στην Ελλάδα, ζούσε και τα προηγούμενα χρόνια εκεί. Η παρουσιάστρια είναι μία full time μαμά, που μένει στο σπίτι και μεγαλώνει τα τρία της παιδιά. Και η καθημερινότητά της περιλαμβάνει όλες εκείνες τις υποχρεώσεις και καθήκοντα μίας μαμάς που δεν εργάζεται.

Κι επειδή, η ίδια έχει πολύ χιούμορ, φροντίζει να διακωμωδεί το ρόλο της ως νοικοκυρά, ανεβάζοντας συχνά αστεία βίντεο ή φωτογραφίες στο λογαριασμό της στο Instagram. Πρόσφατα ανέβασε βίντεο, όπου τινάζει χαλιά και κουβέρτες, δίπλα στην ολυμπιακών διαστάσεων πισίνα τους.

Και αυτό στάθηκε αφορμή, να κάνουμε μία σύντομη περιήγηση στο λογαριασμό της και να μαζέψουμε φωτογραφίες, που η ίδια έχει ανεβάσει, από το εξωτερικό, αλλά και εσωτερικό του πραγματικά εντυπωσιακού σπιτιού της οικογένειας, στην Καλιφόρνια.