ΕΙΔΗΣΕΙΣ
astynomia1-e1448560221915

Χτύπησαν και λήστεψαν περιπτερά στη Θεσσαλονίκη

Ξημερώματα της 27-02-2016, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν έπειτα από επισταμένες αναζητήσεις, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, συνολικά τέσσερα άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δικογραφίες από το Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της ληστείας και της κλοπής.

 

Ειδικότερα συνελήφθησαν:

 

  • Πρώτες πρωινές ώρες της 27-02-2016, στο κέντρο της πόλης, δύο άτομα ηλικίας 20 και 18 ετών, οι οποίοι, μαζί με συνεργούς τους, αφαίρεσαν με τη χρήση σωματικής βίας, από 26χρονο, το κινητό του τηλέφωνο και το πορτοφόλι του, που περιείχε χρηματικό ποσό, διάφορα αντικείμενα και έγγραφα, ενώ στη συνέχεια αφαίρεσαν με την άσκηση βίας από 21χρονο, χρηματικό ποσό και αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν από έτερο άτομο ένα κινητό τηλέφωνο.

 

  • Ξημερώματα χθες (27-02-2016), στο κέντρο της πόλης, 26χρονος και 18χρονη  οι οποίοι αφού προσέγγισαν περίπτερο, ο 26χρονος αφαίρεσε διάφορα προϊόντα. Η παράνομη δράση του, έγινε αντιληπτή από τον ιδιοκτήτη του περιπτέρου, ο οποίος στην προσπάθειά του, να τους ακινητοποιήσει, δέχτηκε από τον 26χρονο χτύπημα με μεταλλική ράβδο. Αργότερα, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, με τη συνδρομή συνεργών, άσκησαν σωματική βία σε βάρος υπαλλήλου καταστήματος, στο οποίο προηγουμένως, είχαν γίνει αντιληπτοί να αφαιρούν χρηματικό ποσό.

 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.