ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Χαμός στην Τούμπα! Οργή λαού μετά την ήττα του ΠΑΟΚ! Λαϊκά δικαστήρια και αποδοκιμασίες για Σαββίδη!

Δεκάδες άτομα, φωνάζοντας συνθήματα κατά της διοίκησης (και κατά του Ιβάν Σαββίδη) και του προπονητή του ΠΑΟΚ, επιχείρησαν να μπουν στις εγκαταστάσεις των αποδυτηρίων από τη μικτή ζώνη, με αποτέλεσμα να έρθουν σε σύγκρουση με τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται στο σημείο.

Όπως μετέδωσε και ο ΣΚΑΙ, πολλά από τα άτομα είχαν ξύλα και άλλα αντικείμενα, ενώ οι απογοητευμένοι οπαδοί που δεν αποδέχτηκαν το νέο κακό αποτέλεσμα του ΠΑΟΚ συνεχίζουν να συγκεντρώνονται στο σημείο.

Πλέον, κανείς δεν ξέρει πως θα αντιδράσει ο μεγαλομέτοχος της ομάδας Ιβάν Σαββίδης, ενώ ερωτηματικό υπάρχει και για τον προπονητή της ομάδας Τούντορ, ο οποίος μέχρι τώρα είχε τη στήριξη της διοίκησης.

Η Αστυνομία και οι άνθρωποι ασφαλείας σταμάτησαν στη συνέχεια τους οπαδούς που προσπάθησαν να μπουν στα αποδυτήρια για να βρουν τους παίκτες του ΠΑΟΚ! Μάλιστα δημιουργήθηκε ένταση και έξω από την μικρή ζώνη με οπαδούς να πετούν πέτρες στις Αρχές.

Στην Τούμπα αναμένονται κι άλλες δυνάμεις των ΜΑΤ με σκοπό να αποφευχθούν τα χειρότερα, κατά την αποχώρηση των ποδοσφαιριστών και του Ιγκόρ Τούντορ. Να σημειωθεί ότι δεν συνέβη τίποτα με τους παίκτες του Ηρακλή, τους οποίους χειροκρότησαν οι οπαδοί των γηπεδούχων

Συνθήματα κατά πάντων

Από τα… χείλη των οπαδών δεν ξέφυγαν, πέρα από τους παίκτες, ούτε τα μέλη της διοίκησης. Χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων, ακούστηκαν:

«ΠΑΟΚ ολέ, γαμ…ται η ΠΑΕ»,

«Βαριά-βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα, όποιος δεν μπορεί να πάει στα μπ…»

«Ο ΠΑΟΚ έχει παλίκαρο λαό, αλλά μαλ… πρόεδρο», «

«Ο ΠΑΟΚ θέλει πρόεδρο με α@@@@α όχι κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια».

Τα συγκεκριμένα συνθήματα άρχισαν να ακούγονται από το 20ο λεπτό της αναμέτρησης!