ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τώρα: «Πανστρατιά» υπουργών στην Θεσσαλονίκη για τη συνάντηση με τους Σέρβους!

Στο επίκεντρο των πολιτικών εξελίξεων βρίσκεται σήμερα η Θεσσαλονίκη, καθώς από τις 10.00 συνεδριάζει το Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδας-Σερβίας στην πόλη. Στη συνεδρίαση συμμετάσχουν ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας και ο πρόεδρος της Σερβίας, Αλεξάντερ Βούτσιτς, αλλά και υπουργοί από τις δύο χώρες.

Το «παρών» στη συνάντηση από την ελληνική Κυβέρνηση έχουν δώσει, μέχρι στιγμής, οι υπουργοί Πάνος Καμμένος, Νίκος Κοτζιάς, Νίκος Τόσκας, Γιάννης Μουζάλας, Γιώργος Σταθάκης, Έλενα Κουντουρά, Χρήστος Σπίρτζης, Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά και Στέργιος Πιτσιόρλας. Στο επίκεντρο των συζητήσεων με τους ομόλογους σέρβους υπουργούς θα βρεθούν το ενεργειακό, οι μεταφορές, ο τουρισμός,  η επιχειρηματικότητα και το μεταναστευτικό.

Αφού ολοκληρωθεί η συνεδρίαση, οι κ. Τσίπρας και κ. Βούτσιτς θα κάνουν δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Αργότερα, στις 16.30, ο κ. Τσίπρας θα υποδεχθεί τον πρωθυπουργό της Βουλγαρίας, Μπόϊκο Μπορίσοφ και έπειτα θα ακολουθήσει Τριμερής Συνάντηση Κορυφής μεταξύ των πρωθυπουργών Ελλάδας και Βουλγαρίας και του προέδρου της Σερβίας. Μετά την ολοκλήρωση της τριμερούς συνάντησης θα γίνουν δηλώσεις στους δημοσιογράφους από τους τρεις ηγέτες.

Όλες οι συναντήσεις θα γίνουν στο συνεδριακό κέντρο του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης.