ΕΙΔΗΣΕΙΣ
tramp

Το 67% των ψηφοφόρων του Τραμπ αντιπαθεί τους Αμερικανούς μουσουλμάνους

Σύμφωνα με εθνική δημοσκόπηση των NBC News/SurveyMonkey, πάνω από τους μισούς ψηφοφόρους του Ντόναλντ Τραμπ έχουν κακή άποψη για τους Αμερικανούς μουσουλμάνους!

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, τα δύο τρίτα (67%) των υποστηρικτών του Τραμπ είπαν ότι δεν έχουν καλή άποψη για τους Αμερικανούς μουσουλμάνους, σε αντίθεση με μόλις το 35% των ψηφοφόρων που αισθάνονται το αντίθετο.

Σχεδόν οι 9 στους 10 (87%) δήλωσαν ότι υποστηρίζουν την έκκληση του Τραμπ για προσωρινή απαγόρευση της εισόδου στις ΗΠΑ στους μουσουλμάνους που δεν είναι Αμερικανοί πολίτες.

Σχετικά με το προσφυγικό, το 55% των υποστηρικτών του Τραμπ είπαν ότι οι μετανάστες που εργάζονται στις ΗΠΑ παράνομα θα πρέπει να απελαθούν, σε αντίθεση με το 29% των ψηφοφόρων.

Σε σύγκριση με το 72% των ψηφοφόρων που θέλουν να αυξηθεί ο κατώτατος μισθός, μόνο το 50% αυτών του Τραμπ αισθάνονται με τον ίδιο τρόπο.

Συνολικά, ο Τραμπ οδηγεί την κούρσα στους Ρεπουμπλικάνους με 39%, μπροστά από τους Ρούμπιο, Κρουζ, Κάρσον και Κάσιτς.

Μεταξύ των Δημοκρατικών ψηφοφόρων που συμμετείχαν στην έρευνα, η Χίλαρι Κλίντον προηγείται του Μπέρνι Σάντερς με 52%-41% σε εθνικό επίπεδο.

Η διαδικτυακή δημοσκόπηση διεξήχθη από τις 24 έως τις 25 Φεβρουαρίου, με περιθώριο λάθους συν ή πλην 1,9 ποσοστιαίες μονάδες.

Το δείγμα περιλαμβάνει 1.007 ψηφοφόρους, οι οποίοι δήλωσαν ότι υποστηρίζουν τον Τραμπ.