ΕΙΔΗΣΕΙΣ
triantafullidis_feat

Το κύκνειο άσμα του Τριανταφυλλίδη! Τα 15′ από το ντοκιμαντέρ για τα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ και το συγκινητικό αντίο της ΠΑΕ (video)

Στην εκδήλωση που διοργανώθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης για τα 90ά γενέθλια του ΠΑΟΚ το κοινό είχε την ευκαιρία να δει ένα 15λεπτο βίντεο από το μεγάλο ντοκιμαντέρ που αφορά την ιστορία της ομάδας, και το οποίο αναμένεται να προβληθεί στη μεγάλη οθόνη. «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρουσιάζει μια ταινία του Νίκου Τριανταφυλλίδη, 90 χρόνια ΠΑΟΚ – Νοσταλγώντας το μέλλον», έγραφαν οι τίτλοι αρχής.

Θυμηθείτε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ

Το ντοκιμαντέρ για τα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ είναι το κύκνειο άσμα του Νίκου Τριανταφυλλίδη.

Σήμερα, ο Δικέφαλος του Βορρά αποχαιρετά τον βραβευμένο σκηνοθέτη, γιο του Χάρρυ Κλυνν, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο. «Δούλευε εντατικά για την ολοκλήρωση του ντοκιμαντέρ, έργο που σύμφωνα με τους συνεργάτες του τον κράτησε δυνατό και στη δύσκολη προσωπική του μάχη τους τελευταίους μήνες», αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά ήταν ένα έργο το οποίο ο Νίκος Τριανταφυλλίδης επέμεινε να αναλάβει, χωρίς να γνωρίζει κανείς –εκτός του συγγενικού του περιβάλλοντος– την άνιση μάχη που έδινε. «Για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήταν τιμή η συνεργασία μαζί του και ελπίζουμε μέσω του έργου του να μείνει αθάνατος στις συνειδήσεις όλων», καταλήγει η ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Νικόλα Τριανταφυλλίδη, που έφυγε τα ξημερώματα μετά από πολύμηνη μάχη με την επάρατη νόσο.

Ο βραβευμένος σκηνοθέτης δούλευε εντατικά για την ολοκλήρωση του ντοκιμαντέρ για τα 90 χρόνια ΠΑΟΚ, έργο που, σύμφωνα με τους συνεργάτες του, τον κράτησε δυνατό και στην δύσκολη προσωπική του μάχη κατά τους τελευταίους μήνες.

Ένα έργο που επέμεινε να αναλάβει και -χωρίς να γνωρίζει κανείς πέρα από τους πολύ κοντινούς του ανθρώπους την άνιση μάχη που έδινε – να δημιουργήσει ως το κύκνειο άσμα του. Για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήταν τιμή η συνεργασία μαζί του και ελπίζουμε μέσω του έργου του να μείνει αθάνατος στις συνειδήσεις όλων».