ΕΙΔΗΣΕΙΣ
mikros-marios

Συναυλία αγάπης για τον μικρό Μάριο, την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη

Συναυλία αγάπης και οικονομικής στήριξης του μικρού Μάριου που πάσχει από μια σπάνια και σοβαρότατη νόσο στα μάτια, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Ιουλίου στη μουσική σκηνή του Eightball στα Λαδάδικα.

Με τον τίτλο, «Rock n` Roll, Rock n` Love – Οι rockers στο πλάι του μικρού Μάριου», πολλοί μουσικοί και συγκροτήματα της Θεσσαλονίκης, όπως οι Prassein Aloga, οι Shotgunz, So Dizzy, Troubleman, Ailafar κ.α (βλέπε αφίσα) θα συμμετάσχουν στη συναυλία, όλα τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν αποκλειστικά για τα ιατρικά έξοδα του Μάριου.
Ο μικρός Μάριος από την Χαλάστρα πάσχει από υποθαλαμικό γάγγλιο γλοίωμα οπτικής οδού Grade I και λόγω υποτροπής της νόσου με ραγδαία οπτική επιδείνωση κρίθηκε απαραίτητο να μεταβεί επειγόντως σε εξειδικευμένο παιδονευροογκολογικό κέντρο του Λονδίνου για άμεση αντιμετώπιση.
Λόγω του ότι τα έξοδα νοσηλείας είναι υπέρογκα, το τελευταίο διάστημα έγιναν και άλλες δράσεις στήριξης του Μάριου, που ωστόσο δεν επαρκούν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο φιλικός αγώνας ανάμεσα στους παλαίμαχους του Καμπανιακού και του Άρη και η μέρα αφιερωμένη στο Μικρό Μάριο που πραγματοποιήθηκε στη Χαλάστρα με διάφορες αθλητικές και μουσικές εκδηλώσεις.

Το εισιτήριο για τη συναυλία της Πέμπτης είναι μόλις 5 ευρώ και είναι θέμα ανθρωπιάς, ο συναυλιακός χώρος να γεμίσει από κόσμο που θα στηρίξουν έμπρακτα το αγοράκι και την οικογένεια του στην άνιση αυτή μάχη που δίνουν.

Για όσους θέλουν να βοηθήσουν αλλά δεν μπορούν να πάνε στη συναυλία, υπάρχει και τραπεζικός λογαριασμός, στοιχεία του οποίου μπορείτε να δείτε στις αφίσες παρακάτω.
mikros-marios2 mikros-marios3