ΕΙΔΗΣΕΙΣ
deth6

Βόλτα στην 81η ΔΕΘ -Αυλαία σήμερα(Φωτο)

Επίκεντρο της ζωής στη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα παραμένει η 81η ΔΕΘ και μέχρι σήμερα το βράδυ αναμένει με πολλές εκπλήξεις όσους δεν την επισκέφθηκαν ακόμη.

deth4

Η μεγάλη γιορτή της πόλης ολοκληρώνεται με την Πάολα να βάζει «φωτιά» απόψε, στις 21:30, στη σκηνή των Music Events Live. Μαζί της στην υπαίθρια σκηνή στο Τόξο της ΧΑΝΘ και οι REC. Χθες το βράδυ ο Κώστας Μαρτάκης, η Demy και ο Γιώργος Παπαδόπουλος προκάλεσαν ρίγη ενθουσιασμού στους χιλιάδες θαυμαστές τους.

Στο θεματικό αφιέρωμα Exclusive Beauty & Fashion μέχρι τις 20:00 διεξάγονται συνέχεια εργαστήρια σχεδίου και κατασκευής ενδύματος, dance show και hair show.

deth7

Σήμερα, στις 20:30 πραγματοποιείται και η απονομή βραβείων του 4ου Φεστιβάλ Θεάτρου για παιδιά και εφήβους, ενώ λίγο νωρίτερα στην υπαίθρια σκηνή μπροστά από το κτίριο διοίκησης θα δοθεί η παράσταση «Ο γύρος της Μπουγάδας σε 30 λεπτά» από τους Gypsy Moth.

Στο πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων της ημέρας περιλαμβάνεται και εκδήλωση στις 18:00 (υπαίθριος χώρος Α11) με θέμα την κοινή στήριξη που προσφέρουν η UNHCR (Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες) και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην Ελλάδα.

deth8 deth5

Σήμερα η Έκθεση είναι ανοιχτή από τις 10:00 έως τις 22:00.

deth9

Δωρεάν λεωφορεία για την 81η ΔΕΘ

Σε μια προσπάθεια να διευκολύνει την πρόσβαση του κόσμου στην 81η ΔΕΘ, η ΔΕΘ – Helexpo συνεχίζει και σήμερα τη λειτουργία όλη την ημέρα 8 διαδρομών λεωφορείων, που θα διασχίζουν όλη την πόλη με τελικό προορισμό το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Η μετάβαση και η επιστροφή είναι δωρεάν.

Τα  λεωφορεία που έχει μισθώσει η ΔΕΘ θα λειτουργούν μέχρι 24.00 μμ. σας αποβιβάζουν στην εμπορική πύλη και μπορείτε να επιβιβαστείτε από το ίδιο σημείο.