ΕΙΔΗΣΕΙΣ
pame-diamartyria

Συνέδριο ΓΣΕΕ: Αποχώρησε το ΠΑΜΕ στην ομιλία του εκπροσώπου των «Ευρωπαϊκών Συνδικάτων» (VIDEO)

«Δεν είστε συνδικάτα των εργατών, είστε τα τσιράκια των πολυεθνικών» φώναξαν οι σύνεδροι του ΠΑΜΕ, πριν αποχωρήσουν προσωρινά και σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την ομιλία του εκπροσώπου της «Συνομοσπονδίας Ευρωπαϊκών Συνδικάτων» από το Συνέδριο της ΓΣΕΕ, που πραγματοποιείται αυτές τις μέρες… στη Ρόδο!

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει «την αντεργατική στάση της Συνομοσπονδίας Ευρωπαϊκών Συνδικάτων» που όπως τονίζει «καλλιεργεί την προπαγάνδα ότι μονόδρομος για τους εργαζόμενους είναι η ιμπεριαλιστική Ευρωπαϊκή Ένωση, η καπιταλιστική ανάπτυξη, η ταξική συνεργασία. Αυτή η κατεύθυνση, που έχει κυριαρχήσει στο ευρωπαϊκό συνδικαλιστικό κίνημα, έχει οδηγήσει τους εργαζόμενους σε σφαγή των δικαιωμάτων τους, αποδοχή των αντεργατικών μεταρρυθμίσεων και κατευθύνσεων της ΕΕ, ενώ έχει αποδώσει τεράστια κέρδη στις πολυεθνικές και τα μονοπώλια».

Το απόγευμα της Παρασκευής 18 Μάρτη, η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ σε συνεργασία με τη Γραμματεία της Ρόδου διοργανώνουν εκδήλωση σε αίθουσα του ξενοδοχείου, στο οποίο θα διεξάγεται το συνέδριο, με θέμα το Προσφυγικό, τις εξελίξεις στην περιοχή και τους κινδύνους που εγκυμονούν για τους λαούς.

Πηγή: topontiki.gr