Συνάντηση Κοντονή-Γκιρτζίκη για τον τελικό του Κυπέλλου

Στη συνάντηση που είχαν στη γενική γραμματεία αθλητισμού, o υφυπουργός Σταύρος Κοντονής με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Γιώργο Γκιρτζίκη αποφασίστηκε η διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου να γίνει χωρίς θεατές.

Επί της ουσίας επικυρώθηκε η αρχική απόφαση της πολιτείας για τη διεξαγωγή όλων των αγώνων του Κυπέλλου χωρίς φιλάθλους.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία θα λάβει 250 ονομαστικές προσκλήσεις για τις υποχρεώσεις της και τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και η ΑΕΚ θα πάρουν από 30 ονομαστικές προσκλήσεις, ενώ με διαπιστεύσεις και με ιδιαίτερη προσοχή θα γίνει η είσοδος των δημοσιογράφων.

Οι λίστες των προσκλήσεων, που θα εκδοθούν με ΑΜΚΑ και αριθμό ταυτότητας, την Παρασκευή θα κοινοποιηθούν στην ΕΛ.ΑΣ. και η είσοδος όλων των προσκεκλημένων στο ΟΑΚΑ θα γίνεται με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και μόνο.

Σε ό,τι αφορά τον διαιτητή του αγώνα, όπως αναμενόταν και σας είχαμε αναφέρει, αυτός θα είναι ο Τάσος Σιδηρόπουλοςκαι θα πλαισιωθεί με διεθνείς αξιολογημένους επόπτες.

Το αρχικό πλάνο προέβλεπε τη διεξαγωγή του τελικού με μαθητές στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, αλλά κάτι τέτοιο ήταν αδύνατο να πραγματοποιηθεί αφενός διότι τα σχολεία είναι κλειστά λόγω του Πάσχα και αφετέρου ο χρόνος για τον σχεδιασμό των μέτρων ασφαλείας ήταν περιορισμένος.