ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Softweb-&-one9six

Στρατηγική Ψηφιακή Συνεργασία Softweb & one9six

Η Softweb και η one9six ανακοινώνουν τη στρατηγική τους συνεργασία σε επίπεδο παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών στην Ελλάδα και στις χώρες δραστηριοποίησής τους σε όλο το φάσμα της ψηφιακής οικονομίας, αρχής γενομένης από τον κλάδο των Τραπεζών και του Τουρισμού.Η συνεργασία των δύο εταιριών θα δώσει μεγάλη προστιθέμενη αξία στους πελάτες τους αφού πρόκειται ουσιαστικά για τη δημιουργία μιας πλατφόρμας παροχής ολιστικών υπηρεσιών σε ψηφιακό περιβάλλον: digital communication, web & mobile strategy, advanced technology solutions.
Έχοντας στο DNA τους και οι δύο εταιρίες την παροχή customized υπηρεσιών και προϊόντων, ουσιαστικά εισάγουν στην ελληνική αγορά ένα μοντέλο 360⁰ συνεργάτη.
Οι Σπύρος Καράμπαμπας, Product Development Director (Softweb) και Νώντας Συρράκος, Διευθύνων Σύμβουλος (One9six), δήλωσαν ιδιαιτέρως ικανοποιημένοι για την εξέλιξη αυτή, επισημαίνοντας ότι η εποχή επιβάλλει συνέργειες παροχής υπηρεσιών υψηλής ποιότητας που μπορούν να έχουν άμεσο ROI για τον πελάτη, που στο ασταθές ελληνικό περιβάλλον, απαιτεί άμεσα αποτελέσματα και ολοκληρωμένες λύσεις.

Η SOFTWeb Adaptive IT Solutions είναι μια καινοτόμα εταιρεία στον κλάδο της ανάπτυξης εφαρμογών κινητών συσκευών. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2008. Έχει αναπτύξει δική της βραβευμένη και καινοτόμα τεχνολογία middleware (Pocketwarp) ανταποκρινόμενη στις ανάγκες του διαρκώς αναπτυσσόμενου κλάδου κινητών συσκευών. Η εταιρεία έχει πάνω απο 550 ικανοποιημένους πελάτες σε Ελλάδα και εξωτερικό. Φιλοσοφία της εταιρείας είναι να επενδύει σε νέες τεχνολογίες προσφέροντας λύσεις αιχμής και να παρέχει διαρκή τεχνική και συμβουλευτική υποστήριξη για την απρόσκοπτη λειτουργία των επιχειρήσεων/συνεργατών.