ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στον Σαββίδη η χορηγία της Super League – Συμφωνία Ολυμπιακού

Η εταιρεία DIMERA, συμφερόντων Ιβάν Σαββίδη, είναι η «εκλεκτή» της Super League για κεντρικός χορηγός του πρωταθλήματος.

Παρότι χρονικά εκπρόθεσμη, η προσφορά του ιδιοκτήτη και προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήταν μεγαλύτερη από εκείνες της ALTER EGO του Βαγγέλη Μαρινάκη και της ΟΠΑΠ Α.Ε., έγινε ομόφωνα αποδεκτή και επιλέχθηκε.

Η πρόταση είναι ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ, από τα οποία 2,250 εκ. ευρώ θα διατεθούν φέτος και άλλα 2,750 εκ. ευρώ την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η ανακοίνωση:

«Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1. Η πρόταση χορηγίας της «Dimera Media Investments» κρίθηκε ομόφωνα ως «παραδεκτή».

2. Εγκρίθηκε ομόφωνα η κατ αρχήν σύναψη σύμβασης χορηγίας με τη «Dimera Media Investments».

Θα πραγματοποιηθούν διαπραγματεύσεις εντός των επόμενων ημερών με την ανωτέρω εταιρεία, προκειμένου να οριστικοποιηθεί κείμενο σύμβασης και να τεθεί προς έγκριση από το Δ.Σ. της Super League».

«Ναι» από Ολυμπιακό στη χορηγία Σαββίδη

Δεν ήταν αρνητική η ΠΑΕ Ολυμπιακός για την επιλογή της εταιρείας DIMERA, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» αναγνώρισαν ότι ήταν οικονομικά καλύτερη, παρότι ανταγωνίστηκε εκείνη της ALTER EGO του Βαγγέλη Μαρινάκη.

«Ο Ολυμπιακός ξεκαθάρισε ότι, για το καλό του ποδοσφαίρου, πρέπει να επιλεγεί η καλύτερη και μεγαλύτερη πρόταση, και εάν αυτή είναι της Dimera του κ.Σαββίδη, τότε αυτή είναι η εταιρεία που πρέπει να κερδίσει τον διαγωνισμό», ήταν η θέση της πειραϊκής ΠΑΕ.