ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θρίλερ με Ιντέγε στην Κίνα- Γιατί δεν ανακοινώνεται η μεταγραφή;

Έχουν περάσει αρκετές ημέρες από την τελευταία φορά που μάθαμε νέα για τον Νιγηριανό επιθετικό. Ο Ιντέγε αγωνίστηκε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο Πάουλο Μπέντο δήλωσε ότι αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι του με τους «ερυθρόλευκους», ο ποδοσφαιριστής έμεινε εκτός αποστολής, όπως αναμενόταν, από τη ρεβάνς με την Οσμανλισπόρ και ο Νιγηριανός έφτιαξε βαλίτσες για Κίνα. 

Τις τελευταίες ώρες από την πατρίδα του μέχρι την Ελλάδα και την Κίνα αναζητούν τον ποδοσφαιριστή. Ένα πρόβλημα με τη βίζα ίσως είναι αυτό που έχει καθυστερήσει την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ωστόσο με δεδομένο ότι στην ασιατική χώρα πια έχει βραδιάσει απομένουν πια λίγες ώρες για να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση.

Η προθεσμία που έχουν οι σύλλογοι της Κίνας για να κάνουν τις μεταγραφές τους εν όψει της νέας σεζόν είναι μέχρι τα μεσάνυχτα της 28ης Φεβρουαρίου.

Με δεδομένο ότι στην Κίνα κοντεύει πια 22:00, παραμένει μυστήριο το τι συμβαίνει με τον Ιντέγε.

Το… θρίλερ γίνεται ακόμα μεγαλύτερο καθώς πριν από μερικές ώρες ο προπονητής της Tianjin ΤΕDA, Χάιμε Πατσέκο, ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο θέμα από δημοσιογράφους που περιμένουν την μεταγραφή του Ιντέγε, αλλά η απάντησή του δημιούργησε περισσότερα ερωτήματα…

«Μπορώ να μιλήσω μόνο για τους ποδοσφαιριστές που έχω τώρα στην ομάδα μου. Για τους υπόλοιπους δεν μπορώ να μιλήσω, δεν γνωρίζω. Yπάρχει ακόμα περιθώριο για μεταγραφές, θα περιμένουμε και θα δούμε» είπε ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος έδειξε να μην γνωρίζει αν θα ολοκληρωθεί ή όχι η μεταγραφή.

Την ίδια ώρα, ουδέν σχόλιο έχει γίνει από την πλευρά του ίδιου του ποδοσφαιριστή (ο οποίος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εμφανίζεται ακόμα με τη φανέλα του Ολυμπιακού) είτε από τους «ερυθρόλευκους».

Καθώς είμαστε πια στο… παρά ένα του κλεισίματος της μεταγραφικής περιόδου, απομένουν πια κάτι περισσότερο από δύο ώρες για να μάθουμε αν ο Ιντέγε θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κίνα ή αν θα επιστρέψει στην Ελλάδα.