ΕΙΔΗΣΕΙΣ
KOLYMVISI

Πρόσληψη επτά γυμναστών στο δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη – Αρχίζει η υποβολή αιτήσεων

Ο δήμος Πυλαίας Χορτιάτη θα προσλάβει για τη λειτουργία των κολυμβητικών τμημάτων στην επικράτεια του κατά τη περίοδο 2016-2017, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας οκτώ μηνών, συνολικό αριθμό επτά ατόμων, γυμναστών πτυχιούχων καθηγητών φυσικής αγωγής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, με ειδικότητα κολύμβησης.

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτηση τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικώς και τα παρακάτω δικαιολογητικά:

1. Αντίγραφο πτυχίου Ελληνικών Πανεπιστημίων (Τ.Ε.Φ.Α.Α.) Απόφοιτοι σχολών-τμημάτων Φ. Αγωγής Πανεπιστημίων εξωτερικού με αντίστοιχη αναγνώριση εφόσον η κύρια ειδικότητα έχει αποκτηθεί στο ίδιο Πανεπιστήμιο ταυτόχρονα με τον βασικό τίτλο σπουδών ή μεταγενέστερα από το αντίστοιχο τμήμα Ελληνικού Πανεπιστημίου. (Τ.Ε.Φ.Α.Α.).

2. Άδεια άσκησης επαγγέλματος προπονητή κολύμβησης της Γ.Γ.Α.

3. Αντίγραφο κύριας ειδικότητας κολύμβησης.

4. Πτυχίο ναυαγοσώστη από αναγνωρισμένη σχόλη.

5. Βιογραφικό σημείωμα.

6. Φωτοαντίγραφο ταυτότητας

7. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 στην οποία να δηλώνεται: α. Όσα αναφέρει στο βιογραφικό του είναι αληθή και ότι ο πτυχιούχος φυσικής αγωγής γνωρίζει και τα τέσσερα στυλ κολύμβησης, και ότι αφού επιλεγεί θα διδάξει σε όποιο κολυμβητικό πρόγραμμα του υποδειχθεί και ότι θα διδάσκει σε προγράμματα παιδιών 4-6 ετών μέσα στο νερό, τουλάχιστον τέσσερις (4) ώρες καθημερινά. β. Η εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων (μόνο για άντρες) ή η νόμιμη απαλλαγή και η αιτία απαλλαγής. (Μόνο για άντρες) γ. Κάθε πράξη του βίου του η οποία θα ασκούσε επιρροή στην κρίση της καταλληλότητας του για την υπηρεσία που προσδιορίζεται, ιδιαίτερα εάν έχει καταδικαστεί για ποινικό αδίκημα. δ. Ότι δεν τελεί υπό απαγόρευση ή δικαστική αντίληψη. Ότι δεν παραπέμφθηκε με τελεσίδικο Βούλευμα για κάποιο από τα αναφερόμενα στο άρθρο 22 του Π.Δ. 611/77 εγκλήματα έστω και εάν δεν επακολούθησε ποινική δίκη λόγω παραγραφής, καθώς και εάν εκκρεμεί εναντίον του κατηγορία για οποιοδήποτε πλημμέλημα ή κακούργημα.

8. Υπεύθυνη δήλωση ανεργίας εφόσον υπάρχει. Οι υποψήφιοι θα πρέπει υποχρεωτικά να προσκομίσουν τα παραπάνω έγγραφα ώστε να γίνουν δεκτές οι αιτήσεις τους από την ΚΕΠΑΠ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στα γραφεία της Δημοτικής Επιχείρησης (Δ/νση : Απ. Σαμανίδη 21, Δημαρχείο Πυλαίας-Χορτιάτη, 1ος όροφος, γραφεία ΚΕΠΑΠ, τηλ 2313.301099), κατά τις ώρες 09.00 έως 14.00, από την επομένη της δημοσίευσης σήμερα, Τρίτη 02.08.2016, από την Τετάρτη 03.08.2016 και για δέκα ημέρες έως και την Παρασκευή 12.08.2016.