ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ποιός είναι ο αντικαταστάσης του Κέβιν Σπέισι στο House of Cards;

Η Netflix ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας της με τον πρωταγωνιστή του «House of Cards», Κέβιν Σπέισι, λίγο μετά τις απανωτές καταγγελίες σε βάρος του για σεξουαλικές παρενοχλήσεις.

Αν και αρχικά είχε ειπωθεί ότι θα γυριστεί και θα παιχτεί ο 6ος κύκλος, μετά τις νέες καταγγελίες που έγιναν σε βάρος του ηθοποιού, ανακοινώθηκε η οριστική διάλυση της συνεργασίας τους.

Ωστόσο, έμεινε ανοιχτό το «παραθυράκι» συνέχισης της δημοφιλούς σειράς, καθώς όπως σημειώθηκε, δεν λύθηκε η συνεργασίας της Netflix με την εταιρεία παραγωγής.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του Variety, το σενάριο που συζητείται αυτήν τη στιγμή είναι να «σκοτωθεί» ο Κέβιν Σπέισι και συγκεκριμένα ο χαρακτήρας που υποδύεται, ο Φρανκ Άντεργουντ και η τελευταία σεζόν της σειράς να επικεντρωθεί στη σύζυγό του, Κλερ Άντεργουντ, την οποία υποδύεται η Ρόμπιν Ράιτ.

Προς το παρόν, αυτό φαίνεται το μόνο βιώσιμο σενάριο ώστε να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί η σειρά, χωρίς να «κρεμαστούν» 300 άτομα καστ και προσωπικό.

Γίνεται, επιπλέον, ενδελεχής εξέταση των συμβολαίων, για να διαπιστωθεί αν η σειρά μπορεί να συνεχίσει χωρίς την παρουσία του Σπέισι και φυσικά χωρίς νομικά προβλήματα.