ΕΙΔΗΣΕΙΣ
besttheakidsedce

Παιδικό φεστιβάλ «Οι καλύτερες παιδικές σκηνές της πόλης παίζουν για τα παιδιά μας»

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Κέντρο Πολιτισμού Π.Κ.Μ. παρουσιάζουν το παιδικό θεατρικό φεστιβάλ «Οι καλύτερες παιδικές σκηνές της πόλης παίζουν για τα παιδιά μας» στο Κινηματοθέατρο «Αλέξανδρος» (Εθνικής Αμύνης 1) στις 04, 05, & 06 Ιανουαρίου 2016 και ώρα: 18:00. Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Αντί εισιτηρίου οι διοργανωτές συλλέγουν τρόφιμα για τα άπορα παιδιά για τους σκοπούς της «Αρωγής» Θεσσαλονίκης: Κορν φλέικς, μέλι, γάλα, κρουασάν, μπάρες δημητριακών, κ.λ.π.

Η ΑΡΩΓΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι μια ομάδα εθελοντών πολιτών που «αναλαμβάνει» άπορες οικογένειες παραδίδοντας τους σε μηνιαία βάση ολοκληρωμένα πακέτα με τα απαραίτητα τρόφιμα.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Κέντρο Πολιτισμού Π.Κ.Μ. υποδέχονται τον καινούριο χρόνο με ένα τριήμερο θεατρικό φεστιβάλ αφιέρωμα στα παιδιά.

3 παιδικές παραστάσεις έρχονται στο Κινηματοθέατρο «Αλέξανδρος» μαζί με τους αγαπημένους μας παιδικούς ήρωες, για να περάσουμε όλοι μαζί ένα παραμυθένιο τριήμερο.

3 θίασοι της Θεσσαλονίκης που αγαπούν το παιδικό θέατρο, σε πείσμα των καιρών, χωρίς εκπτώσεις, με την ίδια έμπνευση και το ίδιο πάθος, έχοντας συνοδοιπόρους τα παιδιά, υπόσχονται 3 μαγικά απογεύματα γεμάτα συγκινήσεις!

Το αναλυτικό πρόγραμμα των παραστάσεων:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

Δευτέρα 04/01/16 18:00
Θέατρο Παυσίλυπος

Έργο:
«Ελάτε να αλλάξουμε τον κόσμο» σε κείμενα Ιφιγένειας Μανώλα και σκηνοθεσία Ανδρονίκης Μαλακόζη

Τρίτη 05/01/16 18:00
Νέο θέατρο Θεσσαλονίκης

Έργο: «Τα γουρουνάκια κουμπαράδες» του Ευγένιου Τριβιζά σε σκηνοθεσία Γιάννη Ρήγα

Τετάρτη 06/01/16 18:00 Θέατρο Λαμπιόνι

Έργο: «Γεια χαρά» του Γιώργου Μαρίνου σε σκηνοθεσία Αννίτας Γκαϊτατζή