ΕΙΔΗΣΕΙΣ
arist3

Τιμές… Ελβετίας «παγώνουν» τις μνημονιακές τσέπες στο Χριστουγεννιάτικο «χωριό»! (Φωτό)

Η χειμωνιάτικη λιάκαδα έδωσε την ευκαιρία παρά το τσουχτερό κρύο σε χιλιάδες κόσμο να κατηφορίσει προς την πλατεία Αριστοτέλους, επιχειρώντας να μπει στο κλίμα των Χριστουγεννιάτικων ημερών.

Ρεπορτάζ Αλέξης Αλεξιάδης

Το Χριστουγεννιάτικο «χωριό» της πλατείας είναι πόλος έλξης για μικρούς και μεγάλους. Το Χριστουγεννιάτικο δένδρο που στήθηκε από την Παρασκευή το βράδυ, η all time classic φάτνη, τα παιχνίδια, το παγοδρόμιο και την πίστα πάγου που στήθηκαν εκεί, ως μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για απόδραση από την σκληρή καθημερινότητα.

Η αλήθεια είναι ότι τα χαμόγελα «παγώνουν» με τις… τιμές συμμετοχής στα παιχνίδια. Για μια οικογένεια με ένα ή δυο παιδιά, εάν επιχειρήσει κάποιος να συμμετέχει σε πάνω από δυο δραστηριότητες, τότε ο λογαριασμός είναι αρκετά μεγάλος.

Δείτε εδώ χαρακτηριστικά το μενού:

arist9

Αν κάποιος κάνει τους υπολογισμούς μπορεί να καταλάβει. Μοιραία λίγοι είναι οι… τολμηροί, οι περισσότεροι βλέπουν απλά και παρατηρούν. Φυσικά δεν γνωρίζουμε τι λέει ο Δήμος Θεσσαλονίκης που παραχώρησε τον χώρο ή το επαγγελματικό επιμελητήριο που το διοργάνωσε, αλλά από αυτά που ακούσαμε από τον κόσμο είναι ότι οι τιμές παραπέμπουν σε άλλες τσέπες και όχι τις… μνημονιακές της χώρας μας.

Δείτε φωτογραφίες από την… αυτοψία του PRESS724:

arist1 arist2 arist3 arist4 arist5 arist6 arist7 arist8




One thought on “Τιμές… Ελβετίας «παγώνουν» τις μνημονιακές τσέπες στο Χριστουγεννιάτικο «χωριό»! (Φωτό)

Comments are closed.