vlcsnap-2015e

Τα πεντανόστιμα «μαγικά» μπισκότα των Χριστουγέννων, για κάθε σπίτι (video-φωτό)

Είναι μια από τις πιο σίγουρες επιλογές για δώρο, για κέρασμα, ή για διακόσμηση. Τα παιδιά τρελαίνονται, οι μεγάλοι τα λαχταρούν και κανείς δεν λέει όχι όταν του τα προσφέρουν.

vlcsnap-2015bΤα χριστουγεννιάτικα μπισκότα, κατάλληλα διακοσμημένα με γλάσο ή ζαχαρόπαστα, δεν είναι απλά γλυκίσματα, αλλά αποτελούν για τη ζαχαροπλαστική μια τέχνη με διαχρονική αξία.

Ο καθένας μπορεί να τα φτιάξει στο σπίτι του, βρίσκοντας συνταγές για μπισκότα, πχ βουτύρου ή κανέλας και οδηγίες για την παρασκευή ζαχαρόπαστας ή γλάσου. Από εκεί και πέρα, μετράει η φαντασία και η δημιουργικότητα και το αποτέλεσμα μπορεί να σας εκπλήξει.

Για όσους όμως προτιμούν την εύκολη αλλά και πιο σίγουρη λύση, αυτή της αγοράς από κάποιο κατάστημα, τα πράγματα είναι σαφώς πιο απλά. Το Press724, απευθύνθηκε στον πλέον ειδικό, ή για την ακρίβεια την ειδική, που δεν είναι άλλη από την κα. Αγγελική Μεϊμάρη ιδιοκτήτρια του “Sugar Angel”.

vlcsnap-20151Γνωστή στο ειδικό κοινό της Θεσσαλονίκης που λατρεύει την καλή ζαχαροπλαστική και με διαρκή παρουσία σε πολλές εκδηλώσεις και events, η κα.Μεϊμάρη αποδεικνύει πως η δημιουργικότητα δεν έχει όρια, ακόμη και στα χριστουγεννιάτικα μπισκότα. Η ίδια, μας φιλοξένησε στο κατάστημα-εργαστήριο της, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και μας μίλησε για τα πεντανόστιμα, πανέμορφα και εντυπωσιακά χριστουγεννιάτικα μπισκότα που δημιουργεί.

Δείτε το video:

vlcsnap-2015c

vlcsnap-2015d