ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Ψινάκης για το τροχαίο στο Βέρμιο: ««Παρ’ ολίγον Σουλιώτισσα» (video)

Με χιούμορ προσπάθησε να ξεπεράσει ο Ηλίας Ψινάκης τις πρώτες στιγμές μετά το τροχαίο που είχε το απόγευμα της Τρίτης στο όρος Βέρμιο όταν το αυτοκίνητό του έπεσε σε γκρεμό λόγω του πάγου που υπήρχε στο οδόστρωμα.

Την ώρα του τροχαίου ο δήμαρχος Μαραθώνα συνομιλούσε με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα, ο οποίος ακούγοντας το θόρυβο της πρόσκρουσης τον ρώτησε τι συνέβη. Τότε ο Ηλίας Ψινάκης, σύμφωνα με το Έθνος, απάντησε απόλυτα ψύχραιμα στον συνομιλητή του «παρ’ ολίγον… Σουλιώτισσα».

Στους συνεργάτες του, δε, που ακολουθούσαν με το συνοδευτικό αυτοκίνητο ο δήμαρχος Μαραθώνα ήταν ακόμα πιο καυστικός. «Είναι μύθος ότι οι γέροι πάνε μόνο από πέσιμο και χ…ο. Πάνε και από γκρεμό» τους είπε αφήνοντας τους εμβρόντητους για την ψυχραιμία με την οποία αντιμετώπισε το ατύχημα που είχε.

Πως έγινε το ατύχημα

Ο Ηλίας Ψινάκης βρισκόταν στο σαλέ του, λίγο έξω από τη Νάουσα, και ξεκίνησε για να κάνει κάποια ραντεβού με Δημάρχους της περιοχής.

Καθώς οδηγούσε το αυτοκίνητο, επειδή ο δρόμος είχε μαζέψει πάγο, γλίστρησε και έφυγε στο γκρεμό. Το αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε ένα δέντρο αλλά ευτυχώς ακολουθούσε το συνοδευτικό αυτοκίνητο του Ψινάκη που έσπευσε σε βοήθεια.

Η εκπομπή Tatiana Live παρουσίασε εικόνες του τρακαρισμένου αυτοκινήτου και η Τατιάνα Στεφανίδου σχολίασε πως το δυνατό αυτοκίνητο τον έσωσε. Το ίδιο είπε και ο συνεργάτης του Ηλία Ψινάκη σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή.

“Ευτυχώς κι εμείς σταματήσαμε ακαριαία και δεν τον χτυπήσαμε έτσι ώστε να τον παρασύρουμε στο γκρεμό”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο στενός συνεργάτης του Δημάρχου Μαραθώνα, ο Μάριος που βρισκόταν στο συνοδευτικό αυτοκίνητο.

Ευτυχώς ο Ηλίας Ψινάκης είναι μια χαρά στην υγεία του.

Δείτε το βίντεο από το Ε: