ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο ντε Νίρο υποδύεται τον Μπέρνι Μέιντοφ χωρίς να λύσει το μυστήριό του

«Έκανα το καλύτερο που μπορούσα, αλλά δεν καταλαβαίνω». Αφού υποδύθηκε τον δράστη της χειρότερης οικονομικής απάτης στην ιστορία στην τηλεταινία «The Wizard of Lies» (Ο Μάγος του ψεύδους), o Ρόμπερτ ντε Νίρο δεν έλυσε το μυστήριο Μπέρνι Μέιντοφ.

«Αυτό που έκανε ξεπερνά τη λογική, ενώ υπάρχει κάτι σαν μια αποσύνδεση μέσα του», υπογράμμισε ο 73χρονος πρωταγωνιστής, ο οποίος ωστόσο έχει υποδυθεί αρκετούς εγκληματίες κατά τη διάρκεια της μακράς καριέρας του.

«Το μόνο πράγμα για το οποίο είμαι πεπεισμένος είναι ότι δεν είχε ενημερώσει (για το τέχνασμά του), τα παιδιά του, τη γυναίκα του», την οποία υποδύεται η Μισέλ Πφάιφερ σε αυτή την τηλεταινία της HBO της οποίας σκηνοθέτης και συμπαραγωγός είναι ο Μπάρι Λέβινσον (Ο Άνθρωπος της Βροχής, Καλημέρα Βιετνάμ, Bugsy πρόσθεσε ο ηθοποιός κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην Πασαντίνα, κοντά στο Λος Άντζελες.

Σύμφωνα με τον Ντε Νίρο, η Ρουθ Μέιντοφ και τα παιδιά της είχαν πιθανόν υποψίες, όπως και ορισμένοι πελάτες, για τα κολοσσιαία κέρδη που πρόσφερε ο χρηματιστής, αλλά δεν ερεύνησαν περισσότερο, καθώς το χρήμα έρεε σωρηδόν.