ΕΙΔΗΣΕΙΣ
pokemon_screen

Ο εξυπνότερος τρόπος να βρείτε σπάνια Pokémon

Ακόμα και με το tracker του Pokémon Go να παρουσιάζει σημαντικά προβλήματα, με αποτέλεσμα να μην ενημερώνει τους χρήστες για το πόσο κοντά είναι τα Pokémon, ο Nick Johnson, ένας παίκτης που κατάφερε να συλλέξει και τα 142 διαθέσιμα Pokémon στις ΗΠΑ δίνει την εξυπνότερη συμβουλή.

Κατεβάστε το Ingress

Πριν φτιάξει η Niantic την εφαρμογή του Pokémon Go, είχε δημιουργήσει την Ingress, μία παρόμοια εφαρμογή που βασίζεται στον χάρτη του κόσμου με αληθινά δεδομένα. Η διαφορά είναι ότι η Ingress εστιάζει σε θέματα επιστημονικής φαντασίας.

Η εν λόγω εφαρμογή λειτουργεί ακόμη σε IOS και Android και βοήθησε τον Nick Johnson να συλλέξει όλα τα Pokemon -ακόμη και τα πιο σπάνια- με ένα πολύ απλό τρόπο, αφού για να δημιουργηθεί το Pokemon Go η Niantic πήρε ως βάση δεδομένων αυτή της Ingress.

Ιδού η Ingress:

Ο εξυπνότερος τρόπος να βρείτε σπάνια Pokémon

Οι λευκές αυτές κουκκίδες ονομάζονται στην Ingress «exotic matter” ή «XM» και είναι το κλειδί του παιχνιδιού. Παίκτες όπως ο Johnson έχουν παρατηρήσει ότι όπου βρίσκονται κουκκίδες ΧΜ, βρίσκονται στην ουσία και τα Pokémon.

Επομένως, σε περίπτωση που ένας χρήστης αντιμετωπίζει προβλήματα με τον tracker του Pokémon Go, δεν έχει παρά να χρησιμοποιήσει την εφαρμογή Ingress προκειμένου να βρει πού έχει συγκεντρωμένες κουκκίδες ΧΜ, να γυρίσει στο Pokémon Go και να βρει στο ίδιο σημείο τα πολυπόθητα Pokémon.


TAG