ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Δήμος Θερμαϊκού ζητά την εκμετάλλευση των κατασκηνώσεων του ΠΙΚΠΑ και την αξιοποίηση του κάμπινγκ.

Ο κ. Δημήτρης Μάρδας, βουλευτής Β΄Θεσσαλονίκης, συναντήθηκε χθες με την Αν.Υπουργό Εργασίας , Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Θ.Φωτίου και συζήτησαν το αίτημα του Δήμου Θερμαϊκού σχετικά με την εκμετάλλευση των κατασκηνώσεων του ΠΙΚΠΑ Αγίας Τριάδας και την αξιοποίηση του κάμπινγκ.

O κος Μάρδας ανέπτυξε τις απόψεις του για την ταχεία εκμετάλλευση τα ακίνητης περιουσίας του Υπουργείου, με τη συνδρομή των Δήμων και προθυμοποιήθηκε να προσφέρει τις υπηρεσίες του για τον σκοπό αυτό. Στο πλαίσιο αυτό η κα Φωτίου αντιμετώπισε θετικά την πρόταση εκμετάλλευσης των εγκαταστάσεων του ΠΙΚΠΑ από τον Δήμο Θερμαϊκού, όπως και τη συνολική εισήγηση του βουλευτή για το υπό εξέταση θέμα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Δήμος Θερμαϊκού έχει καταθέσει πρόταση αξιοποίησης και του κάμπινγκ της Αγίας Τριάδας και στο ΤΑΙΠΕΔ, το οποίο έχει την ευθύνη του συγκεκριμένου ακινήτου.

Ο κ. Μάρδας επίσης επικοινώνησε με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εργασίας κ. Α. Νεφελούδη και του έθεσε το θέμα της δυνατότητας επέκτασης του εργοσήμου και στο χώρο των εστιατορίων μεταφέροντας αίτημα των επαγγελματιών των τουριστικών περιοχών της  Θεσσαλονίκης. Ο κ. Μάρδας θα καταθέσει στο Υπουργείο, εντός των επόμενων ημερών, συγκεκριμένη πρόταση, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Νέας Μηχανιώνας ,  με σκοπό την υλοποίηση του συγκεκριμένου μέτρου.