ΕΙΔΗΣΕΙΣ
dontia

Οι περιποιήσεις ομορφιάς που είναι καλύτερα να μην τις κάνεις μόνη σου

Ευτυχώς οι περισσότερες περιποιήσεις σώματος και προσώπου μπορείς να τις κάνεις μόνη σου. Ποιος έχει χρόνο και την οικονομική άνεση να τρέχει κάθε δύο μέρες σε αισθητικό; Υπάρχουν όμως και άλλες περιποιήσεις που είναι καλύτερα να τις κάνεις με κάποιον που να γνωρίζει όπως είναι μια αισθητικός.

● Σίγουρα θα το έχεις κάνει έστω και μία φορά. Είναι πολύ δύσκολο να μην πειράζεις τα σπυράκια σου. Βέβαια αν έχεις ένα-δύο που και που δεν πειράζει αλλά αν έχεις πρόβλημα με την ακμή είναι προτιμότερο να πας σε έναν δερματολόγο. Εκείνος θα σου καθαρίζει την επιδερμίδα με σωστό τρόπο και θα σου δώσει τις καλύτερες συμβουλές.

● Η αποτρίχωση με κερί μπορεί να είναι καλό για τις τρίχες σου μιας και καθαρίζει την επιδερμίδα σε βάθος αλλά ταυτόχρονα μπορεί να προκαλέσει ζημιά. Είναι δύσκολο να τεντώσεις μόνη σου το δέρμα και ταυτόχρονα να τραβάς την ταινία γι΄αυτό ζήτησε την βοήθεια μιας φίλης σου ή και της αδερφής σου.

● Την τελευταία περίοδο έχουν βγει τόσα πολλά προϊόντα και εργαλεία για λεύκανση δοντιών που μπορείς να κάνεις μόνη σου. Είναι καλύτερα όμως να πας σε οδοντίατρο γιατί εκείνος γνωρίζει καλύτερα τις ανάγκες σου και αν αντέχουν τα δόντια σου.

● Αν θέλεις να κάνεις μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά σου να τα βάψεις για παράδειγμα από μαύρα σε ξανθά πρέπει να σου τα κάνει μία κομμώτρια. Το ντεκαπάζ μπορεί να προκαλέσει μεγάλη ζημιά και η κομμώτρια ξέρει ακριβώς πόσο θα αντέξει η τρίχα σου. Φυσικά αν χρειάζεται να κάνεις μόνο ρίζα, μπορείς να το δοκιμάσεις και μόνη σου.

Πηγή: followme.gr