ΕΙΔΗΣΕΙΣ
diego-simeone-

Οι δηλώσεις Σιμεόνε πριν το μεγάλο τελικό

Μπορεί να είναι δύσκολο να ξεχαστεί η ήττα από τη Ρεάλ στον προπέρσινο τελικό του Champions League στη Λισαβόνα, ωστόσο ο Ντιέγκο Σιμεόνε οδήγησε εκ νέου την Ατλέτικο στην καταληκτική αναμέτρηση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, αποκλείοντας στον δρόμο για τον (δεύτερο σε τρία χρόνια) τελικό την -κάτοχο του τροπαίου- Μπαρτσελόνα και την Μπάγερν Μονάχου, κάτι που αποτελεί μεγάλη επιτυχία για την ομάδα.

Ποιά είναι τα «κλειδιά» γι’ αυτήν την επιτυχία; Όπως δήλωσε ο ίδιος ο Σιμεόνε ενόψει του μεγάλου τελικού στο Μιλάνο, «η επιτυχία βρίσκεται στη συνέχειά μας και στη δουλειά μας. Υπάρχουν πολύ λίγες ομάδες που είναι καλύτερες από την Ατλέτικο. Η Μπάγερν, η Μπαρτσελόνα και ίσως η Ρεάλ, αλλά πολύ λίγες άλλες. Αυτό οφείλεται στη σταθερότητα, στην ισορροπία, τη δουλειά, την τεράστια ανταγωνιστικότητα, στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Αυτό μας έχει βάλει εδώ που βρισκόμαστε και ο μόνος τρόπος για να συνεχίσουμε αυτήν την πορεία είναι να συνεχίσουμε να νικάμε».

Επίσης, ο Αργεντινός τεχνικός δήλωσε ότι δεν αισθάνεται πίεση που βρίσκεται ένα παιχνίδι μακριά από το να οδηγήσει την Ατλέτικο για πρώτη φορά στην ιστορία της στην κατάκτηση του τροπαίου στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. «Μου αρέσει που έχω 113 χρόνια ιστορίας (σ.σ. η Ατλέτικο ιδρύθηκε το 1903) στους ώμους μου», υπογράμμισε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ