ΕΙΔΗΣΕΙΣ
manu

Νούμερα που ζαλίζουν! Για νέο ετήσιο ρεκόρ εσόδων οδεύει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Τι κι αν η ομάδα δεν περπατά, τι κι αν οι φήμες οργιάζουν και φέρνουν τον Ζοσέ Μουρίνιο αντικαταστάτη του Λουίς φαν Χάαλ, σημασία έχει η εταιρεία να πηγαίνει καλά. Και τα ρεπορτάζ από την Αγγλία, βεβαιώνουν ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι σε καλό δρόμο προκειμένου να γίνει ο πρώτος βρετανικός σύλλογος που θα έχει ετήσια έσοδα περισσότερα από 500 εκ. λίρες (κάτι λιγότερα από 637.8 εκατ. ευρώ). Είναι να μη σε πιάνει ζαλάδα;

Σύμφωνα με τα φρέσκα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας, τα έσοδα του τελευταίου τριμήνου αυξήθηκαν κατά 26.6% κι έφθασαν στα επίπεδα-ρεκόρ των 169.7 εκατ. ευρώ, ενώ αύξησε υπήρξε και στα εμπορικά έσοδα έως και 42.5%, ποσοστό που μεταφράζεται σε 66.1 εκατ. ευρώ.

Αύξηση 31.3% παρουσιάστηκε και στα έσοδα από το broadcast (47.5 εκατ. ευρώ), καθώς και από τις χορηγίες, κατά δύο εκατ. ευρώ.

Κι όλα τα παραπάνω, τη στιγμή που η ομάδα αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 5η θέση της Premier League, και με την ελπίδα ότι η ομάδα θα βρει τον καλό της εαυτό, και θα καταφέρει να πάρει ένα από τα τέσσερα εισιτήρια εξόδου στο Champions League την ερχόμενη σεζόν.

Οπότε και τα έσοδα, θα αυξηθούν