ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νικολόπουλος: Οι επαγγελματίες ζητούν λύσεις, δεν μπορούν να περιμένουν!

Δυναμικό παρών έδωσαν δεκάδες, κυρίως νέοι επαγγελματίες στη νέα συνάντηση που πραγματοποίησε χθες στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ) ο συνδυασμός «Αλληλεγγύη Επαγγελματιών».

Επαγγελματίες διαφόρων κλάδων και ανεξαρτήτου κομματικής προέλευσης, εξέφρασαν τον έντονο προβληματισμό τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, με αποτέλεσμα, όπως τόνισαν, να συρρικνώνεται καθημερινά το εισόδημα τους.

Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που αναρωτήθηκαν για ποιο λόγο η διοίκηση του ΕΕΘ αδυνατεί να πάρει θέση απέναντι στα τρέχοντα ζητήματα που αφορούν κυρίως την υπέρμετρη φορολόγηση και την έλλειψη ρευστότητας στην αγορά.

«Οι επαγγελματίες και κυρίως οι νέοι δεν μπορούν να περιμένουν. Ζητούν λύσεις και απαντήσεις στα προβλήματα τους. Η εποχή της ιδιοτελούς αντιμετώπισης των ζητημάτων, τελείωσε. Ήρθε η ώρα της ανιδιοτελούς προσφοράς προς τους επαγγελματίες», δήλωσε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Αλληλεγγύη Επαγγελματιών», Χρήστος Νικολόπουλος και σημείωσε πως τις επόμενες ημέρες, θα ανακοινωθούν οι προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού.