ΕΙΔΗΣΕΙΣ
peripoliko

Νεαρός άρπαξε 90 ευρώ από τσάντα 22χρονης ενώ έκανε μπάνιο στη θάλασσα

Συνελήφθη χθες (21-07-2016) το μεσημέρι στην Πιερία από περιπολούντες αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας ένας 24χρονος ημεδαπός, για κλοπή. Ειδικότερα, ο προαναφερόμενος νωρίτερα την ίδια μέρα, σε παραλία της Πιερίας αφαίρεσε, την τσάντα λουόμενης που περιείχε το χρηματικό ποσό των 90 ευρώ και κινητό τηλέφωνο. Η τσάντα με το περιεχόμενο της βρέθηκε στην κατοχή του 24χρονου και αποδόθηκε στην 22χρονη ιδιοκτήτρια της. Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης.

Επίσης, εξιχνιάσθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, κλοπή κινητού τηλεφώνου. Σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία σε βάρος 26χρονου ημεδαπού. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο προαναφερόμενος τον Ιούνιο του 2014, χωρίς να γίνει αντιληπτός αφαίρεσε από κατάστημα σε περιοχή της Χαλκιδικής το κινητό τηλέφωνο 36χρονου ημεδαπού. Το κλεμμένο τηλέφωνο αποδόθηκε στον νόμιμο ιδιοκτήτη του.
Τέλος, συνελήφθη χθες (21-07-2016) το απόγευμα σε περιοχή της Πέλλας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών, ένας 56χρονος υπήκοος Γεωργίας, διότι εκκρεμούσαν σε βάρος του 2 καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Σερρών, σύμφωνα με τις οποίες επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 18 μηνών, για τα αδικήματα της υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης και της χρήσης πλαστών εγγράφων. Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του είχε επιβληθεί ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εισόδου στη χώρα